LIFESTYLE

Το Κροατία - Βέλγιο είναι το ευρωπαϊκό ντέρμπι που δεν έχει φαβορί

Το Κροατία - Βέλγιο είναι το ευρωπαϊκό ντέρμπι  που δεν έχει φαβορί

Έχουμε συνηθίσει να τις βλέπουμε στα EURO. Έχουμε συνηθίσει να τις βλέπουμε να παλεύουν σε ευρωπαϊκά ντέρμπι και σε ευρωπαϊκά γήπεδα, σε πολύ πιο ηλεκτρισμένες ατμόσφαιρες. Έχουμε συνηθίσει να περιμένουμε πολλά και από τις δύο.

Οι εθνικές ομάδες της Κροατίας και του Βελγίου θεωρούνται δύο εκ των κορυφαίων της δικής μας ηπείρου, αυτή τη φορά όμως θα παλέψουν σε ασιατικό έδαφος, στη Ντόχα του Κατάρ και στο Στάδιο Αχμάντ μπιν Άλι για την τρίτη αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Λόβρεν, Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Κόβατσιτς, Κράμαριτς, Πέρισιτς και Μάρκο Λιβάγια στη μία πλευρά. Κουρτουά, Ντεντόνκερ, Αλντεβάιρελντ, Βίτσελ, Τίλεμανς, Ντε Μπρόινε, Καράσκο, Αζάρ και Μπατσουαγί από την άλλη.

Και κάπου εκεί, ανάμεσα στην τηλεόραση και σε αυτές τις δύο ομαδάρες, έχεις το αγαπημένο σου φαγητό, αυτό που συνοδεύει ιδανικά έναν αγώνα ποδοσφαίρου, ανεξάρτητα από την εποχή, από την ώρα, από την ημέρα. Μια πίτσα είναι πάντα μία πίτσα και η Domino's θα είναι πάντα εδώ για να σου την προσφέρει στην πιο άριστη εκδοχή της.

Το Κροατία - Βέλγιο είναι το ευρωπαϊκό ντέρμπι  που δεν έχει φαβορί

ΟΚ, δεν έχεις τον Μέσι και τον Κριστιάνο, αλλά έχεις παικταράδες που αντιλαμβάνονται τη σημασία αυτής της διοργάνωσης και του παραθύρου που ίσως αρχίζει σιγά-σιγά να κλείνει και για την Κροατία, αλλά και για το Βέλγιο.

Έχεις παικταράδες που έχουν μάθει να παίζουν μαζί και ανεξάρτητα από το βαθμολογικό τους κίνητρο, παίζουν πάντα και για το γόητρο και για την ποδοσφαιρική τους αξιοπρέπεια.

Με το ματς στην τέλεια ώρα για να προλάβεις να γυρίσεις από τη δουλειά, αλλά και για να φας νωρίς το βραδινό σου. Μόνος σου ή με την παρέα σου, καλύτερα με την παρέα για να απολαύσεις και την προσφορά του efood.

Μπες, λοιπόν, στο efood και επίλεξε το φίλτρο beer deals για να βρεις στη Domino's 2 μεσαίες πίτσες και 2 Heineken με 30% έκπτωση.

Το efood δούλεψε για εσένα πριν από εσένα, ώστε με το νέο φίλτρο να επιλέξεις τα deals και τις προσφορές που ταιριάζουν σε εσένα και στην παρέα σου. Οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και ειδικά στη διάρκεια του Μουντιάλ 2022 που χρειάζεσαι το κάτι παραπάνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ