BOX LIVE

Τι θα φάμε βλέποντας τους αγώνες του Μουντιάλ;

Τι θα φάμε βλέποντας τους αγώνες του Μουντιάλ;

Η απάντηση έρχεται μέσα από το Instagram του SPORT24 και τα Live που θα κάνουν εκεί οι Παντελής Βλαχόπουλος και Χρήστος Χατζηιωάννου.

Στο βιβλίο με τις μεγάλες αλήθειες αυτής της ζωής γράφει ότι χρειάζεσαι τρία πράγματα για να δεις μπάλα. Έναν αγώνα, μια τηλεόραση και κάτι να τρως. Θες και παρέα; Πρόσθεσε και παρέα αλλά τα βασικά είναι αυτά τα τρία. Και επειδή το Μουντιάλ μας έχει λύσει το πρώτο και το δεύτερο βρίσκεται στο σαλόνι του σπιτιού σου, εμείς είμαστε τώρα εδώ για να σου πούμε όχι απλά τι θα τρως στη διάρκεια του Μουντιάλ αλλά και πώς θα βγεις κερδισμένος.

Παντελής Βλαχόπουλος και Χρήστος Χατζηιωάννου θα εμφανίζονται live μέσα από το Instagram account του SPORT24 σε κομβικά σημεία του Μουντιάλ. Κομβικά τόσο για τη διοργάνωση όσο και για την πείνα μας.

Ο Παντελής Βλαχόπουλος φέρνει στο τραπέζι αυτών των live τα ποδοσφαιρικά νέα του Μουντιάλ. Σε κάθε live θα συζητάμε για τους αγώνες που έρχονται στη διοργάνωση, όσα έχουν συμβεί τις προηγούμενες ημέρες, τα αστέρια των ομάδων και κάθε τι ποδοσφαιρικό που αφορά τη διοργάνωση.

Ο Χρήστος Χατζηιωάννου από την άλλη θα βρίσκεται στο πλευρό του Παντελή και του στομαχιού μας γιατί θα φέρνει στην κουβέντα όλη την ουσία του φαγητού σε αυτό το Μουντιάλ. Γιατί σε αυτή τη διοργάνωση θα μας δείτε να παραγγέλνουμε και να ξαναπαραγγέλνουμε από το BOX, το delivery που πάντα κερδίζεις.

Με πάνω από δέκα χιλιάδες καταστήματα για να επιλέξεις σε 64 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, δεν έχει να σκεφτείς τίποτα άλλο από το τι θα φας σήμερα. Και σε αυτό θα σε βοηθήσουμε και εμείς με τις δικές μας μουντιαλικές προτάσεις.

Τι θα φάμε βλέποντας τους αγώνες του Μουντιάλ;

Προσφορές, Combo Deals, 1+1, Menu 5€ είναι μόνο λίγα από αυτά που θα βρεις στο BOX, μόλις το κατεβάσεις στο κινητό σου. Το ακόμα καλύτερο; Με το BOX έχεις και ένα μοναδικό τρόπο επιβράβευσης: Σε κάθε παραγγελία κερδίζεις πόντους που μπορείς να εξαργυρώσεις σε εκπτώσεις και GB.

Υπάρχει κι άλλο. Το BOX σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ, ξεκινώντας από την Δευτέρα 21/11, τρέχει έναν φοβερό διαγωνισμό. Απόλαυσε το ματς παρέα με το ΒΟΧ και μπες στο μεγάλο διαγωνισμό για 3 τηλεοράσεις SAMSUNG 55'' QLED 4K Smart TV και 10 κουπόνια BOX αξίας 50€ . Το μόνο που πρέπει να κάνεις για να τα διεκδικήσεις είναι μπεις στο ΒΟΧ, να πατήσεις το κουμπί θέλω να πάρω μέρος και να παραγγείλεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου. Όσο περισσότερο παραγγέλνεις, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις!

Το πρώτο μας ραντεβού για Μουντιαλικό Instagram Live είναι αυτή την Κυριακή στις 12:30. Συντονίσου ή βρες το live μας αργότερα στο Instagram account του SPORT24.

TAGS BOX LIVE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ