FITNESS

Τα workouts που θα σου χαρίσουν δυνατό και γραμμωμένο σώμα

Τα workouts που θα σου χαρίσουν δυνατό και γραμμωμένο σώμα

Συμβουλέψου τους ειδικούς, βρες το κατάλληλο πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου και απέκτησε το σώμα που ονειρεύεσαι.

Ένα από τα πράγματα που όσο νωρίτερα τα συνειδητοποιήσουμε στη ζωή τόσο το καλύτερο, είναι πως το μεγαλύτερο "εργαλείο" μας είναι το σώμα και ο εαυτός μας γενικότερα.

Όσο περισσότερο το φροντίζουμε τόσο θα αποτελεί σύμμαχο μας. Ένα δυνατό σώμα εσωτερικά και εξωτερικά σώμα μπορεί να σε βοηθήσει να αντέξεις στην απαιτητική καθημερινότητα που ζει ο καθένας μας.

Βρες αυτό που σου ταιριάζει

Τώρα θα μου πεις και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσεις την καθημερινότητα και τη ζωή σου γενικότερα. Αυτό θα το απαντήσεις πρώτα απ' όλα εσύ.

Θα πρέπει να ενημερωθείς για όλους τους τρόπους που μπορείς να γυμναστείς, να βρεις πώς μπορείς να βελτιώσεις την υγεία σου και να αποκτήσεις ευεξία που θα αποτελέσει πηγή ενέργειας για το υπόλοιπο της ζωής σου.

Πώς όμως θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει για να πάρεις τη σωστή απόφαση και να αλλάξεις τη ζωή σου μια για πάντα; Κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση το Athens Fitness Festival.

Τα workouts που θα σου χαρίσουν δυνατό και γραμμωμένο σώμα

Μίλα με τους ειδικούς και πάρε τις απαντήσεις

Το τριήμερο 5-7 Μαΐου στην Ακτή της Βουλιαγμένης θα πραγματοποιηθεί ένα φεστιβάλ το οποίο θα συγκεντρώσει κορυφαίους ειδικούς απ' όλο τον κόσμο.

Περισσότερα από 100+ κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου fitness, θα βρίσκονται στο πιο συναρπαστικό φεστιβάλ γυμναστικής, ευεξίας, υγείας, που γίνεται για πρώτη φορά στην Αθήνα. Σε αυτό, θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις Έλληνες και ξένους master trainers, που θα σε βοηθήσουν και θα σε καθοδηγήσουν κατάλληλα. Χαρακτηριστικά, τρία από τα ελληνικά ονόματα που ξεχωρίζουν ανάμεσα σε εκείνα των εκπαιδευτών είναι εκείνο της Ολυμπιονίκης Εύας Χριστοδούλου, η οποία θα συντονίζει το πρόγραμμα «Fit Kids» για παιδιά, αλλά και της Λίλας Κασάπογλου, 12 φορές πρωταθλήτριας και 3 φορές κυπελλούχου Ελλάδος, η οποία θα επιμελείται το πρόγραμμα «trampoline» και φυσικά, του Γιώργου Ξηρού, ο οποίος είναι και ο Ambassador του event.

Αν στο μυαλό σου διαβάζοντας τις παραπάνω γραμμές έρχονται μόνο όργανα γυμναστικής και ατελείωτες ποσότητες ιδρώτα κάνεις λάθος.

Στο συγκεκριμένο φεστιβάλ θα ακούσεις, θα μάθεις και θα μπορείς να ρωτήσεις κορυφαίους ειδικούς για το πώς μπορείς να φέρεις το σώμα σου στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Στις δικές σου ανάγκες μπορεί να ταιριάζει η γιόγκα ή να βαριέσαι τις ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο και να θες κάτι πιο διαδραστικό.

Ανεξάρτητα από το επίπεδο που βρίσκεσαι, ανεξάρτητα από την ηλικία σου, μπορείς πάντα να αλλάξεις τη ζωή σου αποφασίζοντας να αλλάξεις συνήθειες.

Άλλαξε τη ζωή σου με μια μοναδική εμπειρία

Το Athens Fitness Festival είναι ένα φεστιβάλ που καλύπτει όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων και interactive σεμινάρια διατροφής, life-coaching και γυμναστικής από διακεκριμένους ειδικούς.

Σε αυτό το τριήμερο μπορείς να πάρεις μέρος σε μοναδικά προγράμματα καθοδηγούμενα από τους κορυφαίους εκπαιδευτές διεθνώς. Να ενημερωθείς σχετικά με θέματα διατροφής, υγιεινής ζωής και τρόπους εκγύμνασης.

Όλα τα παραπάνω μπορείς να τα κάνεις διασκεδάζοντας παίρνοντας μέρος σε συναρπαστικά events ακριβώς δίπλα από τη θάλασσα!

Τα workouts που θα σου χαρίσουν δυνατό και γραμμωμένο σώμα


Είσαι έτοιμος να αλλάξεις τη ζωή σου διασκεδάζοντας; Αν ναι, τότε το Athens Fitness Festival σε περιμένει το τριήμερο 5-7 Μαΐου στην Ακτή Βουλιαγμένης. Κλείσε τη θέση σου.

TAGS FITNESS BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ