BOX LIVE

Τα προημιτελικά ολοκληρώνονται και οι χορταστικές σαντουιτσάρες είναι απαραίτητες

Τα προημιτελικά ολοκληρώνονται και οι χορταστικές σαντουιτσάρες είναι απαραίτητες

Παντελής Βλαχόπουλος και Χρήστος Χατζηιωάννου συζήτησαν στο Instagram live και τα φώτα έπεσαν στα δύο τελευταία παιχνίδια των προημιτελικών. Όλα αυτά παρέα με απολαυστικά σάντουιτς.

Τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ολοκληρώνονται και τα δύο τελευταία εισιτήρια για τα ημιτελικά του Μουντιάλ μοιράζονται. Στις 17:00 η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος αντιμετωπίζει το Μαρόκο, ενώ στις 21:00 είναι η μεγάλη μάχη ανάμεσα στην Αγγλία και τη Γαλλία.

Ο Παντελής Βλαχόπουλος με τον Χρήστο Χατζηιωάννου στο Instagram live του SPORT24 μίλησαν για τα ματς της Παρασκευής, τους πρωταγωνιστές Μέσι και Μόντριτς, όπως και τις δύο σημερινές αναμετρήσεις. Φυσικά απασχόλησαν ο Κριστιάνο Ρονάλντο που δεν ξεκίνησε βασικός, αλλά και το ευρωπαϊκό ντέρμπι του βραδιού.

Η συζήτηση αυτή σήκωνε κάτι μεγάλο και ποδοσφαιρικό για φαγητό. Έτσι, η κουβέντα έγινε με τη συνοδεία απολαυστικών σάντουιτς. Κάτι που μπορείς να βρει και εσύ μέσω BOX και να βγεις φυσικά κερδισμένος.

Ό,τι και αν επιλέξεις να φας, να πιείς ή να κεράσεις την παρέα, το BOX θα σε επιβραβεύσει με πόντους τους οποίους μπορείς να εξαργυρώσεις όπως εσύ θέλεις σε εκπτώσεις ή GB.

Επιπλέον, το BOX σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ τρέχει έναν φοβερό διαγωνισμό. Απόλαυσε το ματς παρέα με το ΒΟΧ και μπες στο μεγάλο διαγωνισμό για 3 τηλεοράσεις SAMSUNG 55'' QLED 4K Smart TV και 10 κουπόνια BOX αξίας 50€ . Το μόνο που πρέπει να κάνεις για να τα διεκδικήσεις είναι μπεις στο ΒΟΧ, να πατήσεις το κουμπί θέλω να πάρω μέρος και να παραγγείλεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου. Όσο περισσότερο παραγγέλνεις, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις!

Ραντεβού στο επόμενο Instagram live με νέες προτάσεις ενόψει και των ημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου!

TAGS BOX LIVE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ