BOX LIVE

Τα λαχταριστά σουβλάκια είναι η καλύτερη συνοδεία για τη φάση των 16 του Μουντιάλ

Τα λαχταριστά σουβλάκια είναι η καλύτερη συνοδεία για τη φάση των 16 του Μουντιάλ

Παντελής Βλαχόπουλος και Χρήστος Χατζηιωάννου βγήκαν live στο Instagram μίλησαν για τα δύο πρώτα παιχνίδια της φάσης των 16 του Μουντιάλ έχοντας μπροστά τους λαχταριστά σουβλάκια.

Το κυρίως πιάτο του Παγκοσμίου Κυπέλλου έρχεται. Η φάση των ομίλων ολοκληρώθηκε και ήρθε η ώρα των νοκ-άουτ παιχνιδιών. Το Ολλανδία-ΗΠΑ και το Αργεντινή - Αυστραλία συγκεντρώνουν τα βλέμματα το Σάββατο.

Ο Παντελής Βλαχόπουλος με τον Χρήστο Χατζηιωάννου συζήτησαν στο Instagram live για τα δεδομένα των αγώνων και ανυπομονούν για την έναρξη της φάσης των 16.

Συνοδεία για τα μεγάλα ματς είναι λαχταριστά σουβλάκια, τα οποία μπορείς να παραγγείλεις στο BOX και να βγεις κερδισμένος. Ό,τι και αν επιλέξεις να φας, να πιείς ή να κεράσεις την παρέα, το BOX θα σε επιβραβεύσει με πόντους τους οποίους μπορείς να εξαργυρώσεις όπως εσύ θέλεις σε εκπτώσεις η GB.

Επιπλέον, το BOX σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ τρέχει έναν φοβερό διαγωνισμό. Απόλαυσε το ματς παρέα με το ΒΟΧ και μπες στο μεγάλο διαγωνισμό για 3 τηλεοράσεις SAMSUNG 55'' QLED 4K Smart TV και 10 κουπόνια BOX αξίας 50€ . Το μόνο που πρέπει να κάνεις για να τα διεκδικήσεις είναι μπεις στο ΒΟΧ, να πατήσεις το κουμπί θέλω να πάρω μέρος και να παραγγείλεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου. Όσο περισσότερο παραγγέλνεις, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις!

Ραντεβού στο επόμενο Instagram live με νέες προτάσεις για τη φάση των 16, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 16:00!

TAGS BOX LIVE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ