ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τα 4 καλύτερα επιτραπέζια για άπειρο γέλιο με την παρέα

Τα 4 καλύτερα επιτραπέζια για άπειρο γέλιο με την παρέα

Με την παρέα μαζεύεστε για αθλητικά, για ταινίες, για σειρές πάντα με φαΐ και ποτό αλλά τα πιο διασκεδαστικά βράδια είναι αυτά που σας ενώνει ένα καλό επιτραπέζιο!

Ανάλογα την παρέα το επιτραπέζιο ή σας φέρνει πιο κοντά ή δημιουργεί μοναδικές κόντρες! Πάντα φιλικά βέβαια, όμως η στιγμή που διαλύεις τον κολλητό στο παιχνίδι είναι πάντα ιδιαίτερη! Τα επιτραπέζια έχουν το βασικό πλεονέκτημα ότι μπορούν να ενσωματώσουν και παιδιά στην παρέα αλλά τώρα θέλουμε να σου πούμε για εκείνα τα επιτραπέζια ενηλίκων που θα κάνουν τις βραδιές με την παρέα ακόμα πιο απολαυστικές! Έχεις την παρέα, έχεις τον χώρο πάμε να δούμε τα πιο απολαυστικά επιτραπέζια για ατέλειωτο γέλιο!

1. Hasbro Επιτραπέζιο Twister

Τα 4 καλύτερα επιτραπέζια για άπειρο γέλιο με την παρέα

Η πρώτη μας πρόταση είναι κάτι κλασσικό! Το έχεις να παίζεται σε όλα τα αγαπημένα σου sitcom. Με απλούς κανόνες διαφορετικό gameplay κάθε φορά και ένα παιχνίδι που θα σας φέρει πιο κοντά! Πιο σωματικό από τα κλασσικά επιτραπέζια το Twister θα σας φέρει κυριολεκτικά σε περίεργες θέσεις!

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κρατηθείς στο ύψος σου ειδικά όταν σε έχει κάνει κόμπο! Πρόκειται για το απόλυτο παιχνίδι ισορροπίας και ευλυγισίας. Ακολούθησε τις οδηγίες του τόξου και τοποθετήσου στα σωστά χρώματα. Όσοι πιο πολλοί είστε, τόσο τα πράγματα θα δυσκολέψουν πιο σύντομα! Τα όρια στενεύουν και εκείνος που λυγίσει πρώτος και αγγίξει το πάτωμα χάνει ή αποχωρεί μέχρι να παραδοθούν όλοι!

2. Hasbro Επιτραπέζιο Monopoly της Ζαβολιάς

Τα 4 καλύτερα επιτραπέζια για άπειρο γέλιο με την παρέα

Μήπως είσαι από αυτούς που στην Monopoly πάντα έκλεβαν; Μήπως ήθελες να κανεις ζαβολιές αλλά δεν σου το επέτρεπες; Για κάθε ζαβολιάρη ήρθε η νέα «Monopoly της Ζαβολιάς».

Κλέψε για να βγεις μπροστά και προσπάθησε να τσακώσεις τους άλλους όταν κλέβουν. Πρόσεξε όμως! Υπάρχουν Κάρτες Ζαβολιάς και πονηρές κάρτες Εντολών και Αποφάσεων θα σου πουν πότε και πώς να κλέψεις. Το παιχνίδι τελειώνει όταν έχουν αγορασθεί όλες οι Ιδιοκτησίες και όλοι οι παίκτες έχουν επιστρέψει στην Αφετηρία. Νικητής είναι ο παίκτης με τα περισσότερα χρήματα.

Περιλαμβάνει ταμπλό παιχνιδιού, πλαστική χειροπέδα, 6 πιόνια, 22 κάρτες Τίτλων Ιδιοκτησίας, 15 κάρτες Ζαβολιάς, 16 κάρτες Εντολών, 16 κάρτες Αποφάσεων, 16 ξενοδοχεία, 2 ζάρια, δεσμίδα χαρτονομισμάτων και δίσκο τράπεζας.

3. AS Games Επιτραπέζιο Παιχνίδι Shit Happens

Τα 4 καλύτερα επιτραπέζια για άπειρο γέλιο με την παρέα

Αυστηρά για ενηλίκους και για παρέες που έχουν φάει την πίκρα της ζωής με το κουτάλι! Παιχνίδια με πολύ γέλιο αλλά παράλληλα θα σε βοηθήσει να μάθεις και εσένα και την παρέα σου καλύτερα! Σε όλους μας συμβαίνουν άσχημα γεγονότα... Και πάντα τα διηγούμαστε στην παρέα για να το ξορκίσουμε.

Τώρα έχεις και μια ακόμα επιλογή: ταξινόμησέ τα ανάλογα με το πόσο θλιβερά είναι!. Κάθε ατυχής κατάσταση βαθμολογείται από το 1 έως το 100, χρησιμοποιώντας τον ΔΕΙΚΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑΣ. Οι παίκτες προσπαθούν να ταξινομήσουν αυτές τις καταστάσεις σύμφωνα με αυτό τον δείκτη. Αν έχεις δίκιο, κρατάς την κάρτα! Συγκέντρωσε 10 κάρτες ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ σου και κέρδισε!

4. AS Επιτραπέζιο Ναι Ή Οχι - Ακατάλληλο

Τα 4 καλύτερα επιτραπέζια για άπειρο γέλιο με την παρέα

Ένα γρήγορο παιχνίδι που σπάει τον πάγο και όχι μόνο! Αρκούν 15 λεπτά για να παίξεις και περιέχει 90 κάρτες με ερωτήσεις που δεν θες πάντα να απαντήσεις και ένα κουδούνι. Μοναδική επιλογή για όταν το κολλητάρι έχει φέρει το νέο αίσθημα να το γνωριστεί με την παρέα! Είναι έτοιμη η παρέα να απαντήσει στις πιο… πικάντικες ερωτήσεις;

Όσο αμήχανο και αν γίνει θα σας φέρει πιο κοντά και θα βγάλει γέλιο! Μοναδικό παιχνίδι για να θυμηθείτε παλιές περιπέτειες και να αφομοιώσετε νέα άτομα στην παρέα. Είτε είστε έτοιμοι για αυτό είτε όχι, η πιο hot έκδοση του κλασικού παιχνιδιού «Ναι ή Όχι» -αποκλειστικά και μόνο για ενήλικες– υπόσχεται ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και διασκέδασης για την παρέα!

Ό,τι και αν διαλέξεις θα περάσεις υπέροχα! Καλή διασκέδαση!

TAGS ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ