LIFESTYLE

Συνέντευξη Τύπων στα TGI Fridays™: Δίνουμε απάντηση στα πιο "hot" διλήμματα

Συνέντευξη Τύπων στα TGI Fridays™: Δίνουμε απάντηση στα πιο "hot" διλήμματα

To SPORT24 βρέθηκε στο νέο κατάστημα TGI Fridays™ στην Καπνικαρέας για να δώσει απάντηση στα πιο fun burger-related ζητήματα.

Ο Νίκος Ράπτης, θέλοντας να χαρίσει άλλη νοστιμιά στη σειρά "Συνέντευξη Τύπων", απηύθυνε τις ερωτήσεις του σε φανατικούς burger-όφιλους, που βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας. Και όταν μιλάμε για γευστικό, ποιοτικό και comfort φαγητό και δη για burgers, ο προορισμός είναι, χωρίς αμφιβολία, τα TGI Fridays™.

Με την πολυετή εμπειρία και την αστείρευτη δημιουργικότητα των chef τους, τα TGI Fridays™ καταφέρνουν πάντα να συμπεριλαμβάνουν στο μενού τους καταπληκτικά handcrafted burgers, που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Δείτε το video και συνεχίζουμε:

ΤΑ FOOD-RELATED ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ

Η Συνέντευξη Τύπων στο κατάστημα TGI Fridays™ στην Καπνικαρέας, ξεκίνησε με hot διλήμματα, όπως "Προτιμάς να τρως burger κάθε μέρα χωρίς να παχαίνεις ή να πάρει η ομάδα σου το Champions League;" ή " Burger με μπιφτέκι ή κοτόπουλο;" με το μπιφτέκι να υπερτερεί.

Σταθερά και διαχρονικά αγαπημένο, το Fridays™ Signature Glazed Burger με την αυθεντική Fridays™ Signature Glaze με Jack Daniel’s® Tennessee Whiskey και τραγανά Onion Rings αναμετρήθηκε "στα ίσια" με το Californian Chicken Dream με στήθος κοτόπουλου σχάρας με μπαχαρικά Cajun, Swiss, φρέσκο guacamole & Sweet Chili sauce στη λίστα των προτιμήσεων.

Έπειτα, ήρθε η ώρα για την ερώτηση κρίσεως: "Ποιο υλικό κάνει τη διαφορά στο καλύτερο burger;" Αν αναρωτιέσαι κι εσύ πώς γίνεται το μπιφτέκι των TGI Fridays™ να είναι τόσο ζουμερά γευστικό, η απάντηση κρύβεται στο φρέσκο μπιφτέκι από 100% μοσχαρίσιο κιμά, χωρίς συντηρητικά, πρόσθετα ή μπαχαρικά. Τη διαφορά κάνει το αφράτο ψωμί brioche που παρασκευάζεται καθημερινά χωρίς καθόλου συντηρητικά, τα φρέσκα λαχανικά, οι χειροποίητες sauces που ετοιμάζονται με αγάπη.

Η πιο εύκολη ερώτηση έμεινε για το τέλος: "Θυμάσαι πότε έφαγες το πρώτο (ever) burger σου από τα TGIF;"

Και πώς να ξεχάσεις τη στιγμή που έφαγες για πρώτη φορά το Philly Cheesesteak Burger με 100% φρέσκο μοσχαρίσιο μπιφτέκι, σωταρισμένα κρεμμύδια, χρωματιστές πιπεριές, cheddar, λιωμένη Queso Cheese sauce και το τραγανό egg roll στην κορυφή του;;;

ΟΙ "ΨΑΓΜΕΝΕΣ" ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ FRIDAYS™

Το Truffle Parmesan Burger με καπνιστό τυρί Gouda, mushrooms ragout και Truffle Parmesan sauce κέρδισε το δικό του έδαφος, όπως και το «άτακτο με ιταλικό ταπεραμέντο» The Italian Job με λιωμένη και Fried Mozzarella με ιταλικά μπαχαρικά, Garlic Parmesan sauce, φέτες Pepperoni και Spicy Pizza sauce. Βέβαια, οι πιο τολμηροί ξεχώρισαν το Texan Cowboy με μοσχαρίσιο burger, σιγομαγειρεμένο μοσχάρι φούρνου, μανιτάρια σωτέ, grilled balsamic onions, Swiss, τραγανά frizzled onions και Au Jus sauce.

ΟΙ NO MEAT ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Όπως είναι λογικό, οι διατροφικές τάσεις και τα trends της εποχής γίνονται οδηγός για τη δημιουργία νέων, άκρως νόστιμων και θρεπτικών προτάσεων από τα Fridays™, γι αυτό και το vegeterian Homemade Quinoa Burger, με χειροποίητο μπιφτέκι λαχανικών από τρίχρωμη quinoa, μανιτάρια champignon, κόκκινα φασόλια, Soya sauce και θυμάρι ή/και το Beyond Meat Cheeseburger Burger, το πρώτο παγκοσμίως, επαναστατικό Plant-Based Burger με φυτική πρωτεΐνη, χωρίς σόγια και χωρίς γλουτένη, είχαν τους δικούς τους φανατικούς υποστηρικτές.

THE PERFECT COMBO

Αν διαβάζεις αυτό το άρθρο, το βέβαιο είναι ότι στο μυαλό σου έχεις το δικό σου αγαπημένο burger από τα Fridays™. Στην επόμενη επίσκεψή σου σε ένα κατάστημα Fridays™ συνδύασε το αγαπημένο σου burger με ένα signature cocktail και θα μας θυμηθείς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ