LIFESTYLE

Στο Golden 21 μετράς τα γκολ που μπαίνουν και διεκδικείς έως 1.000.000€

Ο Μάρκος Αλόνσο πανηγυρίζει γκολ με την Τσέλσι στο FA Cup κόντρα στην Πλίμουθ
Ο Μάρκος Αλόνσο © 2022 MATT DUNHAM/ASSOCIATED PRESS

Ένας δημοσιογράφος του SPORT24 γράφει για την εμπειρία του στο Golden 21 του Pamestoixima.gr, εξηγεί τους κανόνες και δίνει τις προβλέψεις του για την πρώτη εβδομάδα. Εάν είσαι καλός στις προβλέψεις το Golden 21 είναι το παιχνίδι σου και διεκδικείς έως 1.000.000€.

Εάν υπερηφανεύεσαι συχνά πυκνά στην παρέα σου και στους γνωστούς πως είσαι ικανός στις προβλέψεις και έχεις πολύ καλή σχέση με τη στατιστική και τους αριθμούς, ήρθε η ώρα να αποδείξεις πόσο μετρ είσαι.

Το Pamestoixima.gr έφερε ένα νέο παιχνίδι, το Golden 21 και η εμπειρία από την πρώτη στιγμή είναι συναρπαστική, ενδιαφέρουσα και μπορεί ο οποιοσδήποτε να διεκδικήσει έως και 1.000.000€. Κάπου εδώ όμως πρέπει να σου πω και το πιο σημαντικό, είναι εντελώς δωρεάν.

Τι είναι και πώς παίζεται το Golden 21

Από τη σελίδα του Pamestoixima.gr επιλέγεις 7 αγώνες από 9 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Ελλάδα, Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία, Ολλανδία, Βέλγιο) κάθε εβδομάδα και κερδίζεις αν σημειωθούν στα παιχνίδια τους συνολικά 21 γκολ. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους. Με το Golden 21 οι παίκτες του Pamestoixima.gr προβλέπουν σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικούν έως και 21.000 ευρώ κάθε εβδομάδα/αγωνιστική ή ακόμα και το μεγάλο έπαθλο του 1.000.0000 ευρώ!

Άλλαξα γνώμη, μπορώ να αλλάξω τις επιλογές μας

Μεταξύ μας τώρα και ποιος δεν είναι αναποφάσιστος, πόσες φορές έχεις παίξει ένα ματς και την αμέσως επόμενη στιγμή έχεις αλλάξει γνώμη. Στο Golden 21 έχεις το δικαίωμα των αλλαγών. Οι παίκτες έχουν δικαίωμα να αλλάξουν τα παιχνίδια τους, εφόσον καμία από τις επιλογές τους δεν έχει ακόμα ξεκινήσει.

Πώς μπορώ να διεκδικήσω το έπαθλο του ενός εκατομμυρίου

Τώρα, επειδή μπορεί ανάμεσά μας να υπάρχει ένας βαθύς γνώστης, ο πιο ικανός στις προβλέψεις, το Pamestoixima.gr ανταμείβει αυτή την γνώση και την ικανότητα. Ο παίκτης του Pamestoixima.gr που θα βρει 21 γκολ σε 8 εβδομάδες θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ! Σε περίπτωση περισσότερων νικητών το ποσό μοιράζεται ισόποσα.

Έχασα για ένα γκολ, τι γίνεται

Επειδή οι λεπτομέρειες και η τύχη είναι στο παιχνίδι, μπάλα είναι και γυρίζει, ένα πέναλτι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, ένα αυτογκόλ, κάτι βρε αδερφέ, ποδόσφαιρο είναι αυτό. Το Pamestoixima.gr έχει προνοήσει πως όσοι παίκτες χάσουν το Golden 21 για ένα γκολ διαφορά, δηλαδή στα παιχνίδια τους σημειωθούν 20 ή 22 γκολ, θα κερδίσουν ένα δώρο. Αν δεν βρεθεί νικητής που πρόβλεψε τα 21 γκολ το χρηματικό ποσό μεταφέρεται και προστίθεται στα 21.000 ευρώ της επόμενης εβδομάδας

Το παιχνίδι μου για την πρώτη εβδομάδα

Το Golden 21, το παιχνίδι που μετράς τα γκολ να μπαίνουν, έκανε σέντρα και για την πρώτη εβδομάδα 14 Φεβρουαρίου - 21 Φεβρουαρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέρουσες μονομαχίες στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στα θετικά το γεγονός πως το γραφιστικό περιβάλλον είναι πολύ απλό και θα εξοικειωθείς άμεσα.

Για την πρώτη εβδομάδα βασίστηκα σε αναμετρήσεις και ομάδες που τα παιχνίδια τους συγκεντρώνουν πιθανότητες για 2-3 γκολ, ενώ έβαλα και κάποια που μπορεί να έχουν και ένα παραπάνω.

Στο Golden 21 μετράς τα γκολ που μπαίνουν και διεκδικείς έως 1.000.000€
PRINTSCREEN/GOLDEN21.PAMESTOIXIMA.GR

Από την αγαπημένη Primeira Liga της Πορτογαλίας έβαλα στο παιχνίδι μου το Ζιλ Βισέντε - Μπελενένσες, αφού η γηπεδούχος είναι σε καλή κατάσταση, ενώ η Μπελενένσες προσπαθεί να σώσει την κατηγορία. Προσέθεσα επίσης και το Μποαβίστα - Μπενφίκα, που περιμένω να έχει τουλάχιστον τρία γκολ, αφού η εικόνα της Μπενφίκα ανασταλτικά είναι προβληματική και πολλά ματς της είναι άναρχα. Στο παιχνίδι έβαλα από το πρόγραμμα της Παρασκευής και το Λιλ - Μετς από τη Ligue 1, αφού η Λιλ βάζει γκολ με το… τσουβάλι, αλλά η Μετς κρατάει χαμηλά το σκορ τελευταία. Από την ίδια κατηγορία κράτησα και το Ρεν - Τρουά, καθώς η φιλοξενούμενη δίνει μάχη για τη σωτηρία και παίζει σφιχτά, αλλά δέχεται φάσεις, ενώ η Ρεν κυνηγάει την τετράδα. Ακροβατεί στο 2-3 γκολ το εν λόγω παιχνίδι.

Μια αναμέτρηση που μπορεί να μας βγάλει μεγάλο σκορ και να πλησιάσουμε τον στόχο είναι το παρασκευιάτικο ματς από την Pro League, το Γάνδη - Σερένγκ. Υπάρχει διαφορά κλάσης στο συγκεκριμένο ματς και η φιλοξενούμενη είναι κατώτερη ποιοτικά και δίνει μάχη στην ουρά.

Έκλεισα τις επιλογές μου με Premier League, το Κρίσταλ Πάλας - Τσέλσι που παραδοσιακά είναι ματς ροντέο με γκολ, και το Μπράιτον - Μπέρνλι, καθώς πρόκειται να είναι μια κλασική βρετανική μονομαχία με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και σφιχτή προσέγγιση. Έβαλα το εν λόγω ματς, καθώς εκτιμώ ότι δεν θα ξεφύγει το σκορ, οπότε μπορεί να εξισορροπήσει την κατάσταση σε σύγκριση με τις άλλες επιλογές μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ