BOX LIVE

Στη μάχη των νοκ-άουτ Γαλλία και Αγγλία και η comfort μακαρανόδα είναι απαραίτητη

Στη μάχη των νοκ-άουτ Γαλλία και Αγγλία και η comfort μακαρανόδα είναι απαραίτητη

Παντελής Βλαχόπουλος και Χρήστος Χατζηιωάννου βγήκαν live στο Instagram και συζήτησαν ενόψει των αγώνων Γαλλία - Πολωνία και Αγγλία - Σενεγάλη. Μαζί τους είχαν μία comfort μακαρονάδα.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει πάρει "φωτιά". Η φάση των 16 συνεχίζεται με δύο μεγάλες μάχες και συγκεκριμένα το Γαλλία - Πολωνία και το Αγγλία - Σενεγάλη.

Ο Παντελής Βλαχόπουλος με τον Χρήστο Χατζηιωάννου ξεκίνησαν το Instagram live με ειδική αναφορά στα θαύματα του Λιονέλ Μέσι, ενώ η συζήτηση συνεχίστηκε με προγνωστικά για τα δύο σπουδαία παιχνίδι.

Το ΒΟΧ, το delivery που πάντα κερδίζεις μας κρατάει παρέα όσο συζητάμε για τους αγώνες και η επιλογή της ημέρας είναι μία comfort μακαρονάδα. Κάπως έτσι, τιμήθηκε και μία χώρα που δεν έχει παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, η Ιταλία.

Επιπλέον, το BOX σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ τρέχει έναν φοβερό διαγωνισμό. Απόλαυσε το ματς παρέα με το ΒΟΧ και μπες στο μεγάλο διαγωνισμό για 3 τηλεοράσεις SAMSUNG 55'' QLED 4K Smart TV και 10 κουπόνια BOX αξίας 50€ . Το μόνο που πρέπει να κάνεις για να τα διεκδικήσεις είναι μπεις στο ΒΟΧ, να πατήσεις το κουμπί θέλω να πάρω μέρος και να παραγγείλεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου. Όσο περισσότερο παραγγέλνεις, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις!

Ραντεβού στο επόμενο Instagram live με νέες προτάσεις, την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 16:00!

TAGS BOX LIVE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ