LIFESTYLE

Στα νοκ άουτ του Μουντιάλ, μπορούν να συμβούν τα πάντα, πόσω μάλλον στην μάχη ανάμεσα στην Αγγλία και στην Σενεγάλη

Στα νοκ άουτ του Μουντιάλ, μπορούν να συμβούν τα πάντα, πόσω μάλλον στην μάχη ανάμεσα στην Αγγλία και  στην Σενεγάλη

Φτάσαμε στους 16 της διοργάνωσης και έχουμε να δούμε μεγάλα παιχνίδια, όπου τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Ετοιμαζόμαστε για την μάχη των "λιονταριών": Τα "λιοντάρια του Southgate", με τα "λιοντάρια του Τερανγκά".

Μπορεί να μην ξέρουμε ποια θα επικρατήσουν, αλλά είναι σίγουρο πως θα φάμε καλά: TGI Fridays από το efood!Η ώρα των νοκ άουτ έφθασε. Από εδώ και μπρος μετά από κάθε παιχνίδι η μία ομάδα θα πηγαίνει σπίτι της, οι παίκτες της θα καταρρέουν και θα βλέπουν τους αντιπάλους τους, να βρίσκονται στα ουράνια, πλησιάζοντας, ένα παιδικό τους όνειρο. Δεν υπάρχει παιδί, που να έπαιξε ποδόσφαιρο και να μην φαντασιώθηκε κάποια στιγμής πως βρίσκεται στον τελικό του Μουντιάλ. Το σημερινό παιχνίδι δεν γίνεται να το χάσεις, Αγγλία, απέναντι σε Σενεγάλη. Οι πάντα πεινασμένοι Άγγλοι, απέναντι στους πρωταθλητές Αφρικής.

Για τους Άγγλους είναι το τρίτο τουρνουά, με τον Σάουθγέιτ, στον πάγκο τους. Το καλοκαίρι του 2018 στην Ρωσία, έγινε μία καλή αρχή, φθάνοντας στα ημιτελικά της διοργάνωσης, τρία χρόνια αργότερα, έχασαν στο Γουέμπλεϊ το Ευρωπαϊκό στα πέναλτι και ελπίζουν πως ήρθε η στιγμή, να φθάσουν ως το τέλος και να κατακτήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι Σενεγαλέζοι το καλοκαίρι του 21 κατέκτησαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους, το Κόπα Άφρικα εξαργυρώνοντας το μπόλικο ταλέντο που υπάρχει. Πριν ξεκινήσει όμως το Μουντιάλ, ο Μανέ τραυματίστηκε και παρότι τον έστειλαν στους καλύτερους μάγους, δεν μπόρεσαν να τον κάνουν καλά. Εξακολουθούν όμως να έχουν τα δικά τους όπλα, υψηλού επιπέδου αμυντικό δίδυμο Κουλιμπαλί, Ντιαλό και ταχύτητα στην επίθεση. Ασφαλώς και τα πάντα μπορούν να συμβούν σε αυτόν τον αγώνα.

Στα νοκ άουτ του Μουντιάλ, μπορούν να συμβούν τα πάντα, πόσω μάλλον στην μάχη ανάμεσα στην Αγγλία και  στην Σενεγάλη

Φώναξε λοιπόν την παρέα στο σπίτι σου, μπες στο efood επίλεξε το φίλτρο “Foodball party deals” και βρες στα TGI Fridays το Mexican deal: 1 Ορεκτικό, 2 mexican πιάτα & Fridays™ margarita 500ml της επιλογής σας με 29.90€!

Γιατι το efood έχει προνοήσει για σένα και τους φίλους σου, και με το νέο άκρως Mundial-ικό φίλτρο, μπορείς να επιλέξεις τα deals που ταιριάζουν σε σένα και την παρέα, και να απολαύσεις ακριβώς αυτά που ζητάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ