BOX LIVE

Σπουδαία ματς για τα προημιτελικά και η φάση σηκώνει γλυκό

Σπουδαία ματς για τα προημιτελικά και η φάση σηκώνει γλυκό

Παντελής Βλαχόπουλος και Χρήστος Χατζηιωάννου σχολίασαν τα δύο μεγάλα παιχνίδια των προημιτελικών, παρά το γεγονός πως ο Ρονάλντο και η Πορτογαλία είχαν την τιμητική τους. Όλα αυτά με τη συνοδεία γλυκού.

Τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ξεκινούν με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις. Στις 17:00 η Βραζιλία αντιμετωπίζει την Κροατία, ενώ στις 21:00 η Αργεντινή κοντράρεται με την Ολλανδία.

Ο Παντελής Βλαχόπουλος με τον Χρήστο Χατζηιωάννου βγήκαν στο Instagram live και σχολίασαν τα δύο μεγάλα παιχνίδια, παρά το γεγονός πως το ενδιαφέρον κέντρισε η αυριανή μάχη της Πορτογαλίας με το Μαρόκο, καθώς το ζήτημα του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι φλέγων.

Η συζήτηση μεταξύ των δύο δημοσιογράφων έγινε με τη συνοδεία γλυκού, όπως αρμόζει σε τέτοια παιχνίδια. Λαχταριστά γλυκά μπορείς να βρεις στο BOX. Άλλωστε στο BOX βρίσκεις τα αγαπημένα σου καταστήματα, ό,τι κουζίνα τραβάει η όρεξή σου και χιλιάδες προσφορές (1+1, Menu με 5€, foodial offer 20% κτλ) για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει

Επιπλέον, το BOX σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ τρέχει έναν φοβερό διαγωνισμό. Απόλαυσε το ματς παρέα με το ΒΟΧ και μπες στο μεγάλο διαγωνισμό για 3 τηλεοράσεις SAMSUNG 55'' QLED 4K Smart TV και 10 κουπόνια BOX αξίας 50€ . Το μόνο που πρέπει να κάνεις για να τα διεκδικήσεις είναι μπεις στο ΒΟΧ, να πατήσεις το κουμπί θέλω να πάρω μέρος και να παραγγείλεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου. Όσο περισσότερο παραγγέλνεις, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις!

Ραντεβού στο επόμενο Instagram live με νέες προτάσεις στα τελευταία παιχνίδια των προημιτελικών, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 15:00!

TAGS BOX LIVE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ