LIFESTYLE

SHOPFLIX.gr: ο απόλυτος προορισμός για άθληση και χόμπι

SHOPFLIX.gr: ο απόλυτος προορισμός για άθληση και χόμπι

Όπως πιθανότατα έχεις ήδη δει, άνοιξε τις ψηφιακές του πύλες το νέο ιντερνετικό marketplace, το οποίο σίγουρα θα πάρει τη θέση του στο πάνω μέρος των bookmarks σου: το SHOPFLIX.gr.

Το ολοκαίνουριο marketplace SHOPFLIX.gr προσδίδει έναν αέρα ανανέωσης στο on-lineshopping, φέρνοντας στην οθόνη σου χιλιάδες διαλεχτά προϊόντα και στην πόρτα σου αυτό που θα επιλέξεις.

Αν είσαι οπαδός του fitness, αν αθλείσαι, αν έχεις κάποιο χόμπι ή αν ψάχνεις να βρεις το καινούριο σου χόμπι, τότε δεν έχεις παρά να μπεις στο SHOPFLIX.gr και να κάνεις κλικ στην κατηγορία "Άθληση & Hobby" όπου σίγουρα θα εντυπωσιαστείς από τις επιλογές που θα βρεις. Εμείς κάναμε κλικ και μπροστά μας ανοίχτηκε ένας ολόκληρος κόσμος από επιλογές – κάποιες από τις οποίες μας έβαλαν σε σκέψεις για άμεση αγορά! Για παράδειγμα, μέσα στα Hobbies θα βρεις οτιδήποτε έχει σχέση με DIY και φάση "φτιάξτο μόνος σου", είδη ζωγραφικής, είδη χειροτεχνίας, μέχρι και αξεσουάρ μοντελισμού, αλλά και μουσικά όργανα! Οι υποκατηγορίες είναι αρκετές και καλύπτουν κάθε χόμπι και δραστηριότητα που μπορεί να έχεις ή να φανταστείς! Σου βάζει ιδέες…

Κάπου εδώ, βέβαια, θα πρέπει να πούμε δυο πράγματα για το ίδιο το SHOPFLIX.gr, το οποίο μόλις άλλαξε το ελληνικό e-Commerce και είναι βέβαιο πως θα ακούς όλο και περισσότερο από εδώ και στο εξής. Γιατί; Μα… γιατί πρόκειται για e-shopping "doneright"! Εμένα, εσένα, όλους τους καταναλωτές, πλέον δεν μας ενδιαφέρει απλά ένα "ψαχτήρι" για προϊόντα, τα οποία μετά θα πρέπει να παραγγείλουμε από κάποιο άλλο site, ή τα οποία θα πρέπει να πάμε να πάρουμε από κάποιο κατάστημα. Όπως και δεν μας ενδιαφέρει αν "η τιμή άλλαξε από χθες που το είδες" ή αν καθυστερεί η εταιρεία courier ή… ή…. Δικαιολογίες έχουμε όλοι ακούσει πολλές, άλλες εύλογες και άλλες στη "σφαίρα" του "το παιδί έφυγε", αλλά το on-lineshopping πάσχει σε θέματα αξιοπιστίας, είτε αυτά αφορούν στις τιμές και στη διαθεσιμότητα, σε κρυμμένα κόστη, στους χρόνους παράδοσης κ.ο.κ.

SHOPFLIX.gr: ο απόλυτος προορισμός για άθληση και χόμπι

Αυτό το τεράστιο κενό έρχεται να καλύψει το SHOPFLIX.gr, το οποίο είναι μια ολόκληρη πλατφόρμα η οποία μπορεί να συνεργάζεται με εταιρείες και καταστήματα, πλην όμως διαθέτει τη δική του εταιρεία courier, ελέγχοντας πλήρως την "αλυσίδα" παραλαβής – μεταφοράς – παράδοσης. Επιπροσθέτως, κάνει προσεκτική επιλογή των συνεργαζόμενων προμηθευτών, διασφαλίζοντας την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων. Και τέλος, αλλά ίσως και το πιο σημαντικό, αναλαμβάνει την ευθύνη για την ικανοποίηση του πελάτη, δηλαδή όλων υμών. Άλλωστε, εμείς ως καταναλωτές, δεν ενδιαφερόμαστε (και ούτε θα έπρεπε), το ποιος είναι ο προμηθευτής, από πού έγινε η εισαγωγή, ποια είναι η εταιρεία courier, ποιος είναι ο αντιπρόσωπος, και όλα αυτά τα οποία αποτελούν συνήθεις δικαιολογίες, όποτε προκύπτει κάποιο πρόβλημα.

Το SHOPFLIX.gr λοιπόν, αναλαμβάνει τόσο την ευθύνη της διαδικασίας πώλησης, αλλά και παράδοσης, όσο και της προστασίας των πελατών του.

Από αυτά που είδαμε στην περιήγησή μας στις σελίδες των Hobbies του SHOPFLIX.gr, μείναμε εντυπωσιασμένοι από την μεγάλη ποικιλία των υποκατηγοριών (και των υπο-υποκατηγοριών) αλλά και των ίδιων των επιλογών. Κι αυτά ενώ το SHOPFLIX.gr είναι ακόμα «φρέσκο», προσθέτοντας καθημερινά νέα (και πάντοτε ελεγμένα) συνεργαζόμενα καταστήματα αλλά και εκατοντάδες προϊόντα.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα χρειαστείς… καινούρια σκηνή για camping, καινούρια βαράκια για γυμναστική, νέο yogamat, ή… καινούριες βελόνες για πλέξιμο (ναι, έχει και από αυτά), το SHOPFLIX.gr θα σε περιμένει για να κάνεις τα ψώνια σου με ασφάλεια, άνεση και σιγουριά!

Και βέβαια, θα αναλάβει να φέρει τα ψώνια στην πόρτα σου, άμεσα και στον χρόνο που υποσχέθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ