LIFESTYLE

Οι Offspring παίζουν -και- χόκεϊ επί πάγου!

Οι Offspring παίζουν -και- χόκεϊ επί πάγου!

Τους Offspring τους ξέρετε, το χόκεϊ, ας το παραδεχτούμε όλοι, όχι και τόσο.

Το αγαπημένο punk-rock συγκρότημα επιστρέφει επιτέλους στη χώρα μας για το Release Athens 2024 (9 Ιουνίου, Πλατεία Νερού) και λίγες μέρες πριν, επισκέφτηκε την έδρα των Anaheim Ducks, καθώς η 9η Φεβρουαρίου διακηρύχτηκε “Come Out and Play Day” (απ’τον τίτλο της μεγάλης επιτυχίας των Offfspring), και η μπάντα ήταν η επίσημη καλεσμένη.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video, φόρεσαν τις στολές με τα ονόματά τους, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της ομάδας απ’τους Radko Gudas και Lukas Dostal, και προσπάθησαν και να σκοράρουν. Εύκολο… όταν δεν έχεις αντίπαλο.

Το χόκεϊ επί πάγου θεωρείται το πιο γρήγορο ομαδικό άθλημα και παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλές στις Η.Π.Α. και τον Καναδά. Τελευταίες έρευνες δείχνουν πως είναι τέταρτο στις προτιμήσεις των φιλάθλων στην Αμερική, εκεί όπου κυριαρχεί το American Football, το NBA και μπέιζμπολ να ακολουθούν (με αυτή τη σειρά), και το χόκεϊ να ακολουθεί ξεπερνώντας αθλήματα όπως ποδόσφαιρο, μποξ, τένις, γκολφ, motorsports κτλ.

Οι Anaheim Ducks αγωνίζονται στην Western Conference του NHL και προσπαθούν να κατακτήσουν το περίφημο Stanley Cup, κάτι που έχουν πετύχει μόλις μια φορά (το 2007).

Όλες οι πληροφορίες για την εμφάνιση των Offspring στο Release Athens στο www.releaseathens.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ