BOX LIVE

Ο μικρός τελικός έχει μεγάλη σημασία και οι λαχταριστές κρέπες είναι η κατάλληλη παρέα για να τον δεις

Ο μικρός τελικός έχει μεγάλη σημασία και οι λαχταριστές κρέπες είναι η κατάλληλη παρέα για να τον δεις

Παντελής Βλαχόπουλος και Χρήστος Χατζηιωάννου συζήτησαν στο Instagram live για τον μικρό τελικό ανάμεσα στην Κροατία και το Μαρόκο, παρέα με λαχταριστές κρέπες.

Το προτελευταίο παιχνίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι γεγονός. Η Κροατία και το Μαρόκο αναμετρώνται στον μικρό τελικό στις 17:00 με φόντο την τρίτη θέση στη μεγάλη διοργάνωση.

Ο Παντελής Βλαχόπουλος με τον Χρήστο Χατζηιωάννου βγήκαν στο Instagram live του SPORT24 και σχολίασαν την ιδιαίτερη σημασία του αγώνα, ο οποίος δεν είναι μικρής σημασίας, ειδικά για τους Μαροκινούς, οι οποίοι θέλουν να γράψουν ιστορία.

Ένα τέτοιο παιχνίδι σηκώνει και το κατάλληλο φαγητό. Τι καλύτερο λοιπόν από κρέπες, γεμισμένες με ό,τι τραβάει η όρεξή σας, γλυκές και αλμυρές. Παράλληλα, μάς θυμίζει κάτι από Γαλλία, η οποία αύριο θα διεκδικήσει την κούπα κόντρα στον Μέσι, ο οποίος γι' ακόμη μία φορά απασχόλησε τη συζήτηση μεταξύ των δημοσιογράφων.

Εσύ ό,τι και αν επιλέξεις να φας, να πιείς ή να κεράσεις την παρέα, το BOX θα σε επιβραβεύσει με πόντους τους οποίους μπορείς να εξαργυρώσεις όπως εσύ θέλεις σε εκπτώσεις ή GB. Έτσι, βγαίνεις και χορτάτος και κερδισμένος.

Επιπλέον, το BOX σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ τρέχει έναν φοβερό διαγωνισμό. Απόλαυσε το ματς παρέα με το ΒΟΧ και μπες στο μεγάλο διαγωνισμό για 3 τηλεοράσεις SAMSUNG 55'' QLED 4K Smart TV και 10 κουπόνια BOX αξίας 50€ . Το μόνο που πρέπει να κάνεις για να τα διεκδικήσεις είναι μπεις στο ΒΟΧ, να πατήσεις το κουμπί θέλω να πάρω μέρος και να παραγγείλεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου. Όσο περισσότερο παραγγέλνεις, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις!

Ραντεβού στο επόμενο Instagram live ενόψει του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου!

TAGS BOX LIVE BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ