BOX LIVE

Ο Εμπαπέ στοχεύει στον τελικό και εμείς τρώμε τηγανητό κοτόπουλο για συνοδευτικό

Ο Εμπαπέ στοχεύει στον τελικό και εμείς τρώμε τηγανητό κοτόπουλο για συνοδευτικό

Παντελής Βλαχόπουλος και Χρήστος Χατζηιωάννου συζήτησαν στο Instagram live για την αναμέτρηση της Γαλλίας με το Μαρόκο, έχοντας για συνοδευτικό ποικιλία με τηγανητό κοτόπουλο.

Το ζευγάρι του τελικού του Μουντιάλ συμπληρώνεται την Τετάρτη (14/12). Η Γαλλία αντιμετωπίζει το Μαρόκο στις 21:00 με στόχο ένα εισιτήριο για το παιχνίδι που θα δώσει τον τίτλο του πρωταθλητή κόσμου.

Ο Παντελής Βλαχόπουλος με τον Χρήστο Χατζηιωάννου βγήκαν στο Instagram live του SPORT24 και σχολίασαν το ζευγάρι με τα "φώτα" στον Κιλιάν Εμπαπέ. Φυσικά δεν γινόταν η συζήτηση να μην στραφεί και στα θαύματα του Λιονέλ Μέσι το βράδυ της Τρίτη (13/12).

Αυτή η συζήτηση έγινε με... νόστιμο τρόπο. Συνοδευτικό με τη βοήθεια του ΒΟΧ οι δύο δημοσιογράφοι είχαν ποικιλία τηγανητού κοτόπουλου. Το ΒΟΧ, το delivery που πάντα κερδίζεις μας κρατάει παρέα όσο συζητάμε για τα μεγάλα παιχνίδια.

Επιπλέον, το BOX σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ τρέχει έναν φοβερό διαγωνισμό. Απόλαυσε το ματς παρέα με το ΒΟΧ και μπες στο μεγάλο διαγωνισμό για 3 τηλεοράσεις SAMSUNG 55'' QLED 4K Smart TV και 10 κουπόνια BOX αξίας 50€ . Το μόνο που πρέπει να κάνεις για να τα διεκδικήσεις είναι μπεις στο ΒΟΧ, να πατήσεις το κουμπί θέλω να πάρω μέρος και να παραγγείλεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου. Όσο περισσότερο παραγγέλνεις, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις!

Ραντεβού στο επόμενο Instagram live με νέες προτάσεις στον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 17 Δεκεμβρίου!

TAGS BOX LIVE BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ