LIFESTYLE

Μύθοι και αλήθειες για τη μεταμόσχευση μαλλιών

Μύθοι και αλήθειες για τη μεταμόσχευση μαλλιών

Αυτό που για πολλούς μπορεί να φαντάζει μακρινό, για άλλους αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς τους. Κι ας πρόκειται για τρίχες. Λύση πάντως υπάρχει.

Το θέμα της τριχόπτωσης δεν είναι ακριβώς ξένο για πολλούς άνδρες. Για την ακρίβεια αποτελεί μέρος της καθημερινότητά τους. Όσο για εκείνους που έχουν πλούσια κόμη; Κακά τα ψέματα, ο φόβος της... απώλειας είναι πάντα μεγάλος και σχετίζεται εν πολλοίς με την ανάγκη όλων να νιώθουν θελτικοί, όσο και νέοι -λανθασμένα, η απώλεια των μαλλιών στους άνδρες συνδέθηκε κατά το παρελθόν με την ηλικία.

Εν προκειμένω, αξίζει να σημειωθεί πως εσχάτως το όριο ηλικίας για την αρχική απώλεια μαλλιών έχει πέσει σημαντικά στους άνδρες. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που νεαροί μέχρι 20 ή 21 ετών εμφανίζουν το πρόβλημα της τριχόπτωσης. Από τη μία η κακή διατροφή κι από την άλλη το άγχος που γεμίζει άπαντες από νωρίς είναι δύο βασικές αιτίες.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η λύση υπάρχει!

Τέσσερις δημοσιογράφοι του SPORT24 την ανακάλυψαν κατά την επίσκεψή τους στη Seneca στη Θεσσαλονίκη.

Από τις αρχές του 19ου αιώνα, όταν πραγματοποιήθηκε η πρώτη επιτυχημένη μεταμόσχευση μαλλιών μέχρι σήμερα πάντως, τα πράγματα έχουν γίνει αρκετά πιο "ευανάγνωστα" για όλους. Βλέπετε, το θετικό ενόσω βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα είναι πως πολλά από τα προβλήματα που παλαιότερα έμοιαζαν άλυτα, πλέον διεκπεραιώνονται καταλλήλως.

Με την υποσημείωση πως είναι απαραίτητη προϋπόθεση γι αυτό να αποταθείς στους ειδικούς. Η Seneca Medical Group αποτελεί σήμερα μια από τις πλέον καινοτόμες κλινικές για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, με δραστηριότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελλάδα. Το μείζον στην περίπτωσή του είναι πως συνδυάζει τις σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους θεραπείας, τις νέες τεχνολογίες και την εφαρμογή εξατομικευμένων λύσεων.

Γι αυτό κιόλας βρίσκεται ανάμεσα στις περισσότερο αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις του κλάδου στην Ευρώπη.

Τι θα χρειαστεί να κάνει ο ενδιαφερόμενος στην περίπτωση που επισκεφτεί τη Seneca Medical Group; Σίγουρα όχι πάντως κάτι επίπονο ή κάτι που μπορεί να δημιουργήσει την παραμικρή αίσθηση άγχους. Το κάθε άλλο. Η διαδικασία είναι τόσο απλή και επεξηγήσιμη, προκειμένου να μην υπάρχουν απορίες και αμφιβολίες.

Εξ ου κι η εφαρμογή του Total Care, ενός ολοκληρωμένου συστήματος διάγνωσης και θεραπείας της τριχόπτωσης, που επιτρέπει την εξατομικευμένη αντιμετώπιση της κάθε περίπτωση. Με πιο απλά λόγια, χάρη στο Total Care μπορεί να επιτευχθεί μια εξατομικευμένη διάγνωση και κατ' επέκταση να δοθεί η ιδανική λύση για το πρόβλημα.

Πρόκειται για μία καινοτομία υψίστης σημασίας, δεδομένου ότι οι περισσότερες περιπτώσεις μη επιτυχημένης εφαρμογής της θεραπείας οφείλονται σε λανθασμένη ή ελλιπή διάγνωση. Η διαδικασία διάγνωσης, που πραγματοποιείται από εξειδικευμένο προσωπικό, καταλήγει σε ένα εξατομικευμένο πλάνο για τον κάθε ασθενή, το οποίο εγγυάται την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Μύθοι και αλήθειες για τη μεταμόσχευση μαλλιών


Τι γίνεται όμως από εκεί κι έπειτα; Η μεταμόσχευση περιλαμβάνει την αφαίρεση των τριχοθυλακίων από το πίσω μέρος του κεφαλιού και την τοποθέτησή τους στο τριχωτό της κεφαλής. Με τη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών Direct Fue του Seneca Medical Group, αυτό που επιτυγχάνεται είναι η χρήση των υγιών τριχοθυλακίων, τα οποία εξάγονται και εμφυτεύονται το καθένα ξεχωριστά, στην περιοχή που εντοπίζεται το πρόβλημα. Έτσι, μετά την τοποθέτησή τους, τα τριχοθυλάκια ακολουθούν την κανονική πορεία ζωής και αναπτύσσονται απολύτως φυσικά. Κοινώς, μιλάμε για φυσικό αποτέλεσμα που θα διαρκέσει... μια ζωή.

Φυσικά, όλη αυτή η διαδικασία πραγματοποιείται αποκλειστικά από πιστοποιημένους γιατρούς, με την παράλληλη αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων.

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, χώρος για... φόβο σε ό,τι έχει να κάνει με τη μεταμόσχευση μαλλιών δεν υπάρχει. Το κάθε άλλο. Ο μοναδικός διαθέσιμος χώρος είναι αυτός του κεφαλιού σου, που θα φιλοξενήσει τα τριχοθυλάκια με στόχο το ιδανικό αποτέλεσμα, με την εγγύηση της ποιότητας και της εμπειρίας της Seneca Medical Group.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ