LIFESTYLE

Με το Jameson οι αγώνες του mundial θα σου μείνουν αξέχαστοι

Με το Jameson οι αγώνες του mundial θα σου μείνουν αξέχαστοι

Λάβε μέρος στον διαγωνισμό και ζήσε μια αποκλειστική εμπειρία, παρακολουθώντας αγώνες Mundial παρέα με τον κολλητό σου, τον δεύτερο κολλητό σου (το Jameson Irish Whiskey φυσικά), μαζί με πίτσα και ποτά, σε έναν άκρως μυστικό χώρο στο κέντρο της Αθήνας.

Οι μεγάλες διοργανώσεις είναι γεμάτες ιστορίες. Όχι όμως μόνο ποδοσφαιρικές αλλά και παρείστικες. Όλοι μας θυμόμαστε που είδαμε μεγάλες στιγμές από τα παγκόσμια κύπελλα, όλοι θυμόμαστε με ποιούς ήμασταν αλλά και τι είχαμε παραγγείλει. Αυτές τις στιγμές θέλει να τις κάνει ακόμα πιο αξέχαστες το εμβληματικό ιρλανδέζικο ουίσκι, το Jameson.

Θα μπορούσε απλά να το κάνει δίνοντας μας δώρο ένα μπουκάλι ουίσκι αλλά πιστέψτε μας το κάνει με ακόμα πιο όμορφο τρόπο.

Μας καλεί στο Jameson Shelter, για να παρακολουθήσουμε τους ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό του Mundial με πίτσες από την πιτσαρία Mozzart και υπέροχα Jameson ποτά. Αυτό ακριβώς θα έχουν την ευκαιρία 10 φίλοι του SPORT24 μαζί με τον κολλητό τους να ζήσουν.

Αν δεν έχεις ανακαλύψει ακόμα τι είναι το Jameson Shelter τότε χάνεις. Είναι ένας μυστικός χώρος, σε ένα υπόγειο στο κέντρο της Αθήνας. Ένα καλά κρυμμένο μυστικό όπως τα μπαρ την εποχή της ποτοαπαγόρευσης. Το μόνο που μένει είναι να βρεις τον μυστικό κωδικό…ώστε να ανοίξεις την πόρτα. Το Jameson Shelter είναι ένας χώρος, ιδικά διαμορφωμένος για τους λάτρεις του ουίσκι, και φυσικά του Jameson, ο οποίος φιλοδοξεί να γεμίσει με στιγμές από κάθε παρέα.

Εκεί λοιπόν θα μπορέσεις να δεις, αποκλειστικά από το Sport 24, με τον κολλητό σου έναν αγώνα που θα διαλέξεις εκ των τριών (δύο ημιτελικοί ή ο τελικός) και να ζήσεις αξέχαστες στιγμές με πίτσα-μπάλα και Jameson ποτά. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να δηλώσεις συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και μπορεί να είσαι ένας από τους 10 τυχερούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ