LIFESTYLE

Κλείσαμε το "Τι ξέρεις από μπάλα;" με θρίαμβο κόντρα σε όλους (δηλαδή τον Παντελή)

Κλείσαμε το "Τι ξέρεις από μπάλα;" με θρίαμβο κόντρα σε όλους (δηλαδή τον Παντελή)

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος με περίμενε πώς και πώς αλλά ευτυχώς οι συμπαίκτες μου κατάφεραν να με γλιτώσουν από την παγίδα που μού είχε στήσει.

Μού το είχε προαναγγείλει από μέρες. «Ανυπομονώ να έρθεις στην τελευταία μέρα του "Τι ξέρεις από μπάλα;"» για να σε κάνω ρεζίλι, να καταλάβουν όλοι τι είσαι. Ομολογώ ότι δεν είχα πολυπιάσει τι έλεγε ο Παντελής Διαμαντόπουλος.

Το μόνο που ήξερα είναι πως θα έκανα αυτό που κάνω κάθε Παρασκευή, δηλαδή να δώσω το «παρών» στο The Show Must Go On, μόνο που αυτή τη φορά θα βοηθούσα και 5 φίλους της εκπομπής να κερδίσουν από ένα κουπόνι efood αξίας 15 ευρώ από τα αγαπημένα KFC.

Κανένα πρόβλημα, σκέφτηκα, είδα μάλιστα και τις εκπομπές των προηγούμενων ημερών και προετοιμάστηκα για σχετικά άνετο μεσημέρι. Λίγα χρόνια πολλά στον Ολυμπιακό, κουβέντα με τον Παντελή, Φάε με 5€ - Crispy Lunchbox με 3 Crispy strips (τραγανά φιλετάκια από στήθος κοτόπουλου) + 1 Πατάτες Large από τα KFC και οι γνώστες τηλεθεατές του Παντελή Διαμαντόπουλου θα έκαναν τη δύσκολη δουλειά, απαντώντας στις ερωτήσεις. Εγώ κυρίως για το φαγητό ήρθα.

Τη διαδικασία όμως την ήξερα. Ο κάθε τηλεθεατής απαντά σωστά - με τη βοήθεια του καλεσμένου της εκπομπής φυσικά - και κερδίζει 1 efood κουπόνι αξίας 15 ευρώ για να απολαύσει KFC. Αν δεν ήξερε με τίποτα την απάντηση, τότε έμπαινα εγώ στο παιχνίδι.

Η πρώτη ερώτηση σχετικά με το τελευταίο παιχνίδι μεγάλης ομάδας στην Ελλάδα πριν το πρώτο lockdown κάπως με καθησύχασε, αφού ήξερα την απάντηση, έστω κι αν δεν χρειάστηκε να βοηθήσω.

Η δεύτερη ερώτηση, για το πρώτο παιχνίδι με κόσμο μετά την καραντίνα ήταν ζόρι. Ολυμπιακός-Νέφτσι Μπακού, φυσικά δεν το θυμόμουν, όμως φίλος με τη βοήθεια του Παντελή βρήκε ότι ήταν ο Ολυμπιακός και πήρε το κουπόνι.

Όσο εγώ απολάμβανα το Crispy Lunchbox, ο Παντελής το γύρισε στους κανονισμούς. Αν μπει αυτογκόλ από πλάγιο τι θα σφυρίξει ο διαιτητής, αν η μπάλα έχει σκάσει πριν μπει γκολ τι θα πρέπει να δώσει, ερωτήσεις που πραγματικά δεν είχα ιδέα πώς να απαντήσω σωστά.

Ευτυχώς, το επίπεδο των τηλεθεατών είναι πολύ υψηλό κι έτσι κατάφεραν -με μια μικρή βοήθεια από τον Παντελή να τα βρουν. (Για την ιστορία, στην πρώτη περίπτωση είναι κόρνερ και στη δεύτερη ακυρώνεται το γκολ).

Στο τέλος όμως, έδωσα τις απαντήσεις μου. Ο Παντελής ρώτησε τι θα γίνει αν ένας αμυντικός αποκρούσει σου πάνω στη γραμμή του τέρματος χρησιμοποιώντας την επικαλαμίδα(!) του (ειλικρινά πού τα βρίσκει) ο συμπαίκτης μου κόλλησε, οπότε το πήρα πάνω μου και είπα πέναλτι και αποβολή.

Σωστή απάντηση, efood κουπόνι και πανηγυρισμοί μέσα στο στούντιο. Πέντε στα πέντε, δεν έπεσα στην παγίδα που μου είχαν στήσει χάρη στους συμπαίκτες μου, οι οποίοι κέρδισαν με την αξία τους.

Αγχώθηκα όμως με όλη τη διαδικασία, πάω να παραγγείλω από το efood ξανά και να απολαύσω κι εγώ KFC.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ