BOX LIVE

Η μάχη των leaders μεταξύ Μέσι και Μόντριτς για μία θέση στον τελικό με συνοδευτικό το πιο παρεΐστικο mix grill

Η μάχη των leaders μεταξύ Μέσι και Μόντριτς για μία θέση στον τελικό με συνοδευτικό το πιο παρεΐστικο mix grill

Παντελής Βλαχόπουλος και Χρήστος Χατζηιωάννου συζήτησαν στο Instagram live για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ Αργεντινής και Κροατίας. Όλα αυτά μαζί με το πιο παρεΐστικο φαγητό.

Τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ξεκινούν την Τρίτη (13/12). Στις 21:00 η Αργεντινή αντιμετωπίζει την Κροατία με στόχο ένα εισιτήριο για τον τελικό στις 18 Δεκεμβρίου.

Ο Παντελής Βλαχόπουλος με τον Χρήστο Χατζηιωάννου βγήκαν στο Instagram live του SPORT24 και σχολίασαν τη μεγάλη αναμέτρηση ρίχνοντας τα "φώτα" στους δύο leaders, Μέσι και Μόντριτς, αλλά και τους τερματοφύλακες, εφόσον η διαδικασία των πέναλτι είναι ένα ανοιχτό ενδεχόμενο.

Ένα τέτοιο παιχνίδι χρειάζεται παρέα, θέλει συζήτηση. Και τι καλύτερο από ένα τέτοιο παιχνίδι, με ιδανικό φαγητό, όπως είναι τα καλαμάκια, τα μπιφτέκια και οι πατάτες τηγανιτές. Όλα αυτά μπορείς να τα βρεις στο BOX, καθώς υπάρχουν τα αγαπημένα σου καταστήματα, ό,τι κουζίνα τραβάει η όρεξή σου και χιλιάδες προσφορές (1+1, Menu με 5€, foodial offer 20% κτλ) για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει.

Επιπλέον, το BOX σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ τρέχει έναν φοβερό διαγωνισμό. Απόλαυσε το ματς παρέα με το ΒΟΧ και μπες στο μεγάλο διαγωνισμό για 3 τηλεοράσεις SAMSUNG 55'' QLED 4K Smart TV και 10 κουπόνια BOX αξίας 50€ . Το μόνο που πρέπει να κάνεις για να τα διεκδικήσεις είναι μπεις στο ΒΟΧ, να πατήσεις το κουμπί θέλω να πάρω μέρος και να παραγγείλεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου. Όσο περισσότερο παραγγέλνεις, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις!

Ραντεβού στο επόμενο Instagram live με νέες προτάσεις για τον δεύτερο ημιτελικό μεταξύ του Μαρόκο και της Γαλλίας την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου!

TAGS BOX LIVE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ