LIFESTYLE

Η εμπειρία στα Virtuals+ έγινε πιο συναρπαστική από ποτέ

Ο Μπλέικ Γκρίφιν των Ντιτρόιτ Πίστονς σε αναμέτρηση κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς
Ο Μπλέικ Γκρίφιν των Ντιτρόιτ Πίστονς © 2022 CARLOS OSORIO/ASSOCIATED PRESS

Ένας συντάκτης του SPORT24 περιγράφει την εμπειρία του από τα Virtuals+ του pamestoixima.gr και εξηγεί γιατί είναι πιο συναρπαστικά από ποτέ και σε ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο.

Τις προηγούμενες ημέρες σε μια προσπάθεια αποφόρτισης μπήκα στη διαδικασία να περιηγηθώ στον κόσμο του pamestoixima.gr και στη virtual arena του. Κάπου εδώ πρέπει να σας πω πως εντυπωσιάστηκα για πολλούς λόγους και ήρθε η στιγμή που πρέπει να το μοιραστώ. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που ενθουσιάζονται εύκολα με το καθετί, αλλά τα Virtuals+ ήταν το κάτι άλλο και δεν ανέμενα ούτε τόσο συναρπαστική εμπειρία, ούτε τέτοιο ρεαλισμό. Στα Virtual Sports του pamestoixima.gr ταξιδεύεις στον χρόνο, αλλά για αυτό θα αναφερθώ παρακάτω.

Τα σύγχρονα γραφικά και οι ρεαλιστικές φάσεις δημιουργούν την εντύπωση ότι οι παίκτες παρακολουθούν πραγματικούς αγώνες. Δεν έχει σημασία ποιο άθλημα είναι το αγαπημένο σου, στα νέα Virtuals+ υπάρχουν 21 εικονικά αθλήματα που μπορείς να ανακαλύψεις. Η ροή είναι διαρκής, υπάρχουν περισσότεροι από 1000 αγώνες που προσφέρουν πλήθος στοιχηματικών επιλογών.

Μεγάλη ποικιλία, ρεαλισμός και παρολί

Ανακαλύπτοντας τον κόσμο των Virtuals+ εντυπωσιάστηκα, ο ρεαλισμός ήταν έντονος και υψηλού επιπέδου. Δεν υπήρχε κάποιο ψεγάδι και σε μεταφέρει σε real life συνθήκες αγώνα, όχι μόνο στα ποδοσφαιρικά events, αλλά και στα υπόλοιπα αθλήματα. Θα ξεχάσεις την απώλεια του γηπέδου με την εικόνα που μεταφέρεται μπροστά στα μάτια σου.

H γκάμα των Virtuals+ περιλαμβάνει όλα τα διάσημα παιχνίδια των κορυφαίων παρόχων παγκοσμίως όπως Greek Matchday, English Matchday, Football Greek Single, Football Greek League, Football English League, Football Italian League και NBA last 60.

Επειδή όλοι λίγο πολύ είμαστε παρολάκιδες (sic), από τη στιγμή που οι στοιχηματικές επιλογές είναι ουκ ολίγες ο παίκτης μπορεί να δημιουργήσει παρολί, συνδυάζοντας παιχνίδια από διαφορετικά σπορ, αλλά και να κάνει cash out έως την έναρξή τους.

Δεν λείπουν οι συναρπαστικές μεταδόσεις

Η Playtech με τα σούπερ γραφικά που προσφέρει στο κοινό μεταφέρει απόλυτο ρεαλισμό και δυνατές συγκινήσεις με συνεχόμενα παιχνίδια τένις ανά 4 λεπτά και στοιχηματισμό 24/7.

Η εμπειρία στα Virtuals+ έγινε πιο συναρπαστική από ποτέ
PRINTSCREEN/PAMESTOIXIMA.GR

Η ποικιλία των αθλημάτων είναι μεγάλη και σ’ αυτή την περίπτωση πολλά άλλα αθλήματα (ιπποδρομίες, κυνοδρομίες, κτλ.), ενώ σε ό,τι αφορά στο μπάσκετ και το ποδόσφαιρο οι μεταδόσεις του Ρήγα Δάρδαλη (μπάσκετ) και Αντώνη Κατσαρού (ποδόσφαιρο) κάνουν ακόμα πιο συναρπαστική την εμπειρία.

Στα Virtuals+ γυρίζει ο χρόνος πίσω

Ομολογώ πως για αυτό δεν ήμουν καθόλου έτοιμος και δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοια εμπειρία. Τα πιο συναρπαστικά είναι τα virtuals της Highlight (soccerbet league). Ο χρόνος γυρίζει πίσω, ο παίκτης μπορεί να παίξει σε πρωταθλήματα της Ελλάδας, της Αγγλίας και της Ιταλίας με την αντίστοιχη μετάδοση στην περιγραφή με φάσεις πραγματικές αναμετρήσεις του παρελθόντος. Αναμετρήσεις που είχες ξεχάσει και αστέρια που είχες χωμένα στο χρονοντούλαπο θα περάσουν μπροστά από την οθόνη σου.

Η εμπειρία στα Virtuals+ έγινε πιο συναρπαστική από ποτέ
PRINTSCREEN/PAMESTOIXIMA.GR

Οι παίκτες μπορούν να συνδυάσουν παιχνίδια και αγορές, φτιάχνοντας το παρολί με τις δικές τους μεγάλες αποδόσεις. Ακόμα διαθέσιμοι πίνακες με βαθμολογίες και πρόγραμμα αγώνων. Ένας γύρος ηλεκτρονικού παιχνιδιού στοιχήματος διαρκεί 5 λεπτά κατά μέσο όρο, και περιλαμβάνει τις ανακοινώσεις προγραμματισμένων αγώνων για εκείνη την εβδομάδα παιχνιδιού, την προβολή και τα αποτελέσματα.

Μια πλήρης αγωνιστική αγγλικού Soccerbet league περιλαμβάνει 38 γύρους και διαρκεί περίπου 190 λεπτά. Πρωταθλήματα από διαφορετικές χώρες θα διαφέρουν σε έκταση αγωνιστικής πρωταθλήματος, καθώς αυτή εξαρτάται από τον αριθμό των ομάδων.

Το Last 60 μεταφέρει την μπασκετική εμπειρία σε άλλο επίπεδο

Οι φίλοι του μπάσκετ έχουν την ξεχωριστή θέση στα Virtuals+, καθώς η εμπειρία με το μοναδικό Last 60 της Highlight απογειώνεται. Οι παίκτες βρίσκουν πολλές στοιχηματικές αγορές για το τι θα συμβεί σε ένα παιχνίδι που έχει ήδη ξεκινήσει, αλλά και στα επόμενα 60 δευτερόλεπτα του παιχνιδιού.

Η εμπειρία στα Virtuals+ έγινε πιο συναρπαστική από ποτέ
PRINTSCREEN/PAMESTOIXIMA.GR

Για παράδειγμα, το Τορόντο αντιμετωπίζει το Ντιτρόιτ και το σκορ είναι 125-120. Ποιος θα είναι ο τελικός νικητής; Ποιος θα είναι ο τελικός νικητής στα επόμενα 60 δευτερόλεπτα; Πόσα τρίποντα θα μπουν στα τελευταία 60 δευτερόλεπτα; Και όλα αυτά σε στιγμιότυπα από πραγματικούς αγώνες του μαγικού κόσμου του NBA του παρελθόντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ