LIFESTYLE

Ακόμη κι αν είσαι άμπαλος, στο "Τι ξέρεις από μπάλα;" πάντα κερδίζεις!

Ακόμη κι αν είσαι άμπαλος, στο "Τι ξέρεις από μπάλα;" πάντα κερδίζεις!

Τι κάνεις όταν είσαι άμπαλος και προσπαθείς να "κλέψεις" από τον Παντελή Διαμαντόπουλο την ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ; Απλό: βασίζεσαι στους φοβερούς συμπαίκτες σου.

"Θα πας στο ‘The Show Must Go On’ του Διαμαντόπουλου και θα βοηθήσεις τους φίλους της εκπομπής για να κερδίσουν κουπόνια από το efood”, μου είπαν. “Θα χάσουμε παταγωδώς", σκέφτηκα, αφού πιο άμπαλος από την αφεντιά μου δεν πρέπει να υπάρχει στην 24 Media.

Ωστόσο, διαμαρτύρομαι εντόνως! Είναι δυνατόν να μπορεί κάποιος να σκεφτεί καθαρά, όταν του σπάνε τη μύτη τα 2 Νέα Killer burgers του KFC; Kentucky Onion Rings Burger και Dirty Louisiana Burger στο τραπέζι... λες και το ήξερε το efood ότι μου αρέσουν τα spicy και τα onion rings.

Τους κανόνες του παιχνιδιού τους γνωρίζετε βέβαια: Ο εκάστοτε caller απαντά σωστά - με τη βοήθεια του καλεσμένου της εκπομπής βεβαίως βεβαίως - και κερδίζει 1 efood κουπόνι αξίας 15 ευρώ για να απολαύσει KFC. Ακόμη κι αν χάσει όμως, ο μεγαλόψυχος Παντελής του δίνει μια δεύτερη ευκαιρία, γιατί όσο να πεις το αγαπάει το κοινό του και θέλει να είναι χορτάτο.

Η "αναμέτρηση" ξεκίνησε ποδοσφαιρικά, με τον Παντελή να ρωτά ποιος είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ. Φυσικά, ο caller απάντησε σωστά, πήρε το κουπόνι του efood και με έβγαλε από τη δύσκολη θέση.

Στην επόμενη ερώτηση, ο συμπαίκτης μου έπρεπε να απαντήσει ποια χρονιά συμμετείχε η Mercedes για πρώτη φορά στη Formula 1. Εδώ η απάντηση προέκυψε μετά από ένα ωραίο brainstorming μεταξύ Παντελή και εμού, αν και πρέπει να πω ότι οι μυρωδιές από τη μία, το KFC κοψίδι που μου έδωσε ο Παντελής από την άλλη, θόλωσαν τη μνήμη μου. Το αποτέλεσμα ήταν πάντως ένα κουπόνι κερδισμένο!

Συνέχεια με Formula 1 και ερώτηση για το που έγινε ο πρώτος αγώνας στην ιστορία του σπορ. Σίλβερστοουν ήταν η απάντηση, την οποία δώσαμε με κάποια δυσκολία, για να δωθεί το τρίτο δώρο-γεύμα της ημέρας.

Το επόμενο ήταν ευκολάκι – χα! Ποιο νούμερο λέει είχε ο Βαλεντίνο Ρόσι… Φυσικά το “46”, και φυσικά το βρήκαμε. Τέταρτος κερδισμένος και βουρ για τον πέμπτο.

Τελευταία ερώτηση: “Πόσα σερί πρωταθλήματα έχει πάρει ο Μίκαελ Σουμάχερ”; Πέντε φυσικά, και δεν χρειάστηκε να βοηθήσω καν τον φίλο που ήταν στον αέρα, αφού μάλλον γνωρίζει περισσότερα για την F1 ακόμη κι από μένα!

Πέντε στα πέντε λοιπόν, χάρη στους συμπαίκτες μου που με γλίτωσαν από βέβαιο διασυρμό, κερδίζοντας με την αξία τους από ένα efood κουπόνι για να απολαύσουν KFC. Κέρδισα κι εγώ όμως! Ένα λαχταριστό Dirty Louisiana Burger και ένα φανταστικό Kentucky Onion Rings Burger (ήταν γενναιόδωρος ο Παντελής και με άφησε να τα απολαύσω). Ραντεβού αύριο, αφού έχω ήδη ψηθεί να καλέσω στην εκπομπή του Παντελή για να κερδίσω κι εγώ γεύμα KFC από το efood.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ