3 DAYS BREAK

3 DAYS BREAK Vol. 3: Μπαλίτσα με Lidl, πίτσα, τυριά κι αλλαντικά

3 DAYS BREAK Vol. 3: Μπαλίτσα με Lidl, πίτσα, τυριά κι αλλαντικά
24MEDIA

Για το 3 DAYS BREAK Vol. 3 έχετε δει πολλά, έχετε διαβάσει ακόμη περισσότερα, αλλά όσο κι αν οι μέρες έχουν περάσει, το μυαλό μας έχει κολλήσει εκεί, στη Βυτίνα, στην παρέα που έχτισε το SPORT24 με τους 16 αναγνώστες που εκτόξευσαν την τρίτη εκδρομή του σάιτ.

Τα ζήσαμε όλα. Ποδοσφαιράκι παίξαμε. Ράφτινγκ κάναμε. Ξανακάναμε για να είμαστε ακριβείς, διότι είναι το αγαπημένο μας κεφάλαιο σε κάθε εκδρομή. EuroLeague είδαμε, μεταδόσεις κάναμε (έκαναν, οι αναγνώστες). Φάγαμε, ήπιαμε, ξαναφάγαμε. "Λεηλατήσαμε" το snack station των Lidl, καταβροχθίσαμε τα cookies, τα πατατάκια, τους ξηρούς καρπούς, τα κριτσίνια, ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ!

Αλλά, παιδιά, το βράδυ του Σαββάτου και ενώ είχαμε ήδη πάρει το μεσημεριανό μας, είχε μπάλα. Είχε ματσάρες. Και τι συνοδεύει τους καλούς αγώνες ποδοσφαίρου; Φαγητό. Κι ας έχεις ήδη φάει. Θα ξαναφάς, τι θα πει "χόρτασα"; Δεν χόρτασες και το ξέρεις. Και το ξέρω ότι το ξέρεις. Άρα θα ξαναφάς!

Τα Lidl, τεράστιος υποστηρικτής αυτού του project για ακόμα μία χρονιά, ήταν εκεί για να μας προμηθεύσει με ό,τι χρειαζόμασταν. Εντάξει, το snack station δεχόταν αλλεπάλληλα χτυπήματα για τρεις ημέρες, από το μεσημέρι της Παρασκευής μέχρι το απόγευμα της Κυριακής. Αλλά ήταν snack station, το λέει το όνομά του. Υπήρχε εκεί για να μας κόβ... για να μας ανοίγει την όρεξη. Είμαστε και παιδιά στην ανάπτυξη, καταλαβαίνετε.

Με τη μπάλα στην οθόνη μας, λοιπόν, είχαμε ακριβώς όσα χρειαζόμασταν χάρη στα Lidl.

Πίτσες.

Πλατό με τυριά και αλλαντικά.

Τα σνακ μας που ήταν εκεί ως... συνοδευτικά.

Τα είχαμε ΟΛΑ. Στην κυριολεξία είχαμε όσα χρειαζόμασταν κι ακόμη περισσότερα. Με την ποιότητα των Lidl, με την ποσότητα που είχαμε ανάγκη, για τη γεύση, για την παρέα και για τα στομάχια μας που χρειάζονται μία συντήρηση βρε παιδί μου.

3 DAYS BREAK Vol. 3: Μπαλίτσα με Lidl, πίτσα, τυριά κι αλλαντικά
24MEDIA

Ο πάγκος του μπαρ είχε και σφολιατοειδή. Και τυροπιτάκια και σπανακοπιτάκια και λουκανοκοπιτάκια και έτσι όπως τα γράφουμε μας έρχεται ο επικός διάλογος Ζουγανέλη - Μπουλά στο μπαρ με τις βότκες και με τα ραγισμένα ποτήρια. Όχι, βότκα δεν βάλαμε, ούτε ραγισμένα ποτήρια είχαμε. Είχαμε όμως όλα τα υπόλοιπα. Είχαμε το καλύτερο φαγητό, είδαμε ματσάρες και περάσαμε υπέροχα. Σαν να ήμασταν στο σπίτι μας.

3 DAYS BREAK Vol. 3: Μπαλίτσα με Lidl, πίτσα, τυριά κι αλλαντικά
24MEDIA

Μεγαλώνοντας, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το value for money! Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο, για ρίσκο και για δοκιμές. Γι' αυτό και τα Lidl είναι πάντα η επιλογή μας.

Last but not least, αν και τα είπαμε για το snack station και για τα προϊόντα του και εδώ και σε άλλο κείμενο.

Αυτά τα cookies με την τριπλή σοκολάτα, ο Θεός τα έφτιαξε;

TAGS 3 DAYS BREAK BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ