LIFESTYLE

3+1 επιλογές για φθηνότερες μετακινήσεις στην πόλη

3+1 επιλογές για φθηνότερες μετακινήσεις στην πόλη

Η μετακίνηση όλων είναι σχεδόν αναγκαία σε καθημερινή βάση. Όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με την ενέργεια, έχουν αυξήσει αρκετά τα έξοδά μας. Η λύση; Η ηλεκτροκίνηση. Ας τη γνωρίσουμε!

Το να περάσεις στην ηλεκτροκίνηση είναι μια οικολογική κίνηση και ταυτόχρονα κάνει πολύ καλό στην τσέπη σου! Για να δούμε τι επιλογές έχεις για στιλάτη και οικονομική μετακίνηση.

1. Το κλασικό! Blaupunkt ESC608 Ηλεκτρικό Πατίνι

3+1 επιλογές για φθηνότερες μετακινήσεις στην πόλη

Κλασικό ηλεκτροκίνητο πατίνι που διπλώνει ώστε να μην γίνεται βάρος στα ΜΜΜ αλλά και να μη σου πιάνει χώρο στο σπίτι. Αποτελεί μια ιδανική επιλογή για απολαυστικές μετακινήσεις από και προς το σχολείο, τη δουλειά, το φροντιστήριο ή τα σπίτια των κολλητών σου.

Κατασκευασμένο με ανθεκτικά υλικά συνδυασμένα με στιβαρό design, είναι ένα όχημα με μεγάλη αντοχή στον χρόνο και την καθημερινή χρήση. Διαθέτει λειτουργία cruise control, φωτισμό LED, άνετους τροχούς 8,5 ιντσών και παράλληλα E-ABS προσφέροντας σου μέγιστη ασφάλεια.

Ο κινητήρας 350W σου δίνει μέγιστη ταχύτητα τα 25χλμ/ώρα. Η οθόνη LCD σε ενημερώνει για την κατάσταση του οχήματος και τέλος η ενσωματωμένη μπαταρία 36V (6Ah) σου επιτρέπει να οδηγείς για 20 χιλιόμετρα με μία και μόνο φόρτιση.

2. Egoboo E-Treck Grey Ηλεκτρικό Ποδήλατο

3+1 επιλογές για φθηνότερες μετακινήσεις στην πόλη

Το Egoboo E-Treck είναι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο με υποβοηθούμενο πεντάλ που συνδυάζει τη λειτουργικότητα, την ευκολία και την καινοτομία. Με αυτονομία 35χλμ. έχεις μεγάλη ελευθερία κινήσεων για τις διαδρομές σου στην πόλη.

Διαθέτει μεγάλης διαμέτρου (29 ίντσες) τροχούς 700C Alloy, μηχανισμό 6 ταχυτήτων Shimano και κινητήρα 36V 250W. Διαθέτει ηλεκτρονικό κοντέρ, για να βλέπεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Έλεγξε την ταχύτητά σου, το επίπεδο της μπαταρίας και τα χιλιόμετρα που διένυσες.

Τα δισκόφρενα εμπρός και πίσω σου προσφέρουν μοναδική ασφάλεια, ενώ υπάρχει και εμπρόσθιος φωτισμός LED για να μην χάνεις ποτέ το μονοπάτι και να σε βλέπουν οι διερχόμενοι οδηγοί.

3. Segway e-motorcycle E125S

3+1 επιλογές για φθηνότερες μετακινήσεις στην πόλη

Το Segway E125S σου προσφέρει ένα βιώσιμο και μοντέρνο τρόπο οδήγησης. Στιλάτο με πολυτελείς λεπτομέρειες χρωμίου και smart features που μπορείς να χειριστείς μέσω του smartphone σου. Με το AHRS, μπορείς να βλέπεις που βρίσκεται το scooter σου και την κατάστασή του χάρη στην ενσωματωμένη κάρτα SIM και το ενσωματωμένο GPS. Ξεκλείδωσε το scooter σου και άναψέ το μόνο με το smartphone σου με το RideyGo.

Παρέχει εξαιρετική εμβέλεια έως 140χλμ και χάρη στον αθόρυβο κινητήρα που διαθέτει, μπορείς να οδηγήσεις με ηρεμία και στυλ. Τελική ταχύτητα μέχρι 45 km/h, ενώ για την ασφάλεια σου έχει ABS και στους δύο τροχούς και υποστήριξη EBS που παρέχει επιπλέον ενέργεια στην μπαταρία μέσω του φρεναρίσματος.

Η σέλα του χωράει άνετα δύο άτομα και προσφέρει αποθηκευτικό χώρο 27 λίτρα για κάθε ανάγκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ