ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ

Πατέρας Άλκη Καμπανού: "Να ζητήσουν συγγνώμη μπροστά στο μνήμα του"

Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού κατά την άφιξή του στο δικαστήριο
Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού κατά την άφιξή του στο δικαστήριο INTIME NEWS

Κατά την προσέλευσή του στο δικαστήριο, ο πατέρας του Άλκη Καμπανού, σε σύντομη δήλωσή του σε δημοσιογράφους, κάλεσε τους κατηγορούμενους "να δώσουν τη συγγνώμη μπροστά στο μνήμα του Άλκη". Ρεπορτάζ NEWS247.

Ο πατέρας του 19χρονου Άλκη Καμπανού, κατά την προσέλευσή του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, σχολίασε τη θέση των 12 κατηγορουμένων, οι οποίοι αρνούνται κάθε κατηγορία.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων, ο Άρη Καμπανός, απευθυνόμενος στους κατηγορούμενους, τους κάλεσε "να δώσουν τη συγγνώμη μπροστά στο μνήμα του Άλκη".

Σημειώνεται ότι σήμερα Τρίτη (24/1), θα διεξαχθεί η τρίτη συνεδρίαση στη δίκη για τη δολοφονική επίθεση, με οπαδικά κίνητρα, εναντίον του 19χρονου Άλκη Καμπανού και των δύο φίλων του.

Συγκεκριμένα, σήμερα θα ξεκινήσει η εξέταση των, συνολικά, 26 μαρτύρων του κατηγορητηρίου, με πρώτο τον έναν από τους δύο φίλους του Άλκη που ήταν παρών στο αιματηρό επεισόδιο, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022 στην περιοχή της Χαριλάου και συγκαταλέγεται μεταξύ των θυμάτων.

Κατά τη χτεσινή διαδικασία, κληρώθηκαν οι ένορκοι, αναγνώστηκε το κατηγορητήριο κι έγινε η πρώτη τοποθέτηση των 12 κατηγορουμένων και η διατύπωση των θέσεων και ισχυρισμών από πλευράς δικηγόρων, τόσο της πολιτικής αγωγής, όσο και της υπεράσπισης.

Δείτε το VIDEO του 24MEDIA LAB για τα 33' πριν τη δολοφονία:

ΠΗΓΗ: NEWS247

TAGS ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ