ΕΛΛΑΔΑ

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου για τον τραυματισμό της Σούζη: "Είδα την πόρτα μισάνοιχτη και λέω από εκεί μπορούμε να τη βγάλουμε"

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου για τον τραυματισμό της Σούζη: "Είδα την πόρτα μισάνοιχτη και λέω από εκεί μπορούμε να τη βγάλουμε"
PRINT SCREEN

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου με δηλώσεις του στο STAR περιέγραψε πως έγινε το ατύχημα της Χριστίνας Σούζη και πως ο ίδιος που ήταν στο σημείο έσπευσε για να τη βοηθήσει.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου έτυχε να βρεθεί το μεσημέρι της Τετάρτης στο ίδιο σημείο όπου η Χρίστινα Σούζη, μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο της το οποίο αναποδογύρισε. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και πρόεδρος των πράσινων δεν έσπευσε να βοηθήσει στον απεγκλωβισμό και με δηλώσεις του στο STAR περιέγραψε πως έγινε το ατύχημα και ποιες ενέργειες έκανε ο ίδιος:

"Βλέπω ένα αυτοκίνητο με τον ουρανό να σέρνεται, να περνάει δίπλα από μένα και να σταματάει σε ένα άλλο αυτοκίνητο μπροστά από εμένα, ευτυχώς σταματημένοι ήμασταν στα φανάρια του Παραδείσου. Τρέχω να δω τι συμβαίνει. Βλέπω μια κυρία η οποία έτρεχε όλο της το πρόσωπο αίμα, προσπάθησα να της πω μια κουβέντα και της είπα "μη φοβόσαστε, δεν έχετε τίποτα, κάτι θα κάνουμε. Τα έχω χάσει λόγο.

Βλέπω την πόρτα που είναι μισάνοιχτη και λέω μόνο από εκεί μπορούμε να τη βγάλουμε. Την αναγνώρισα μετά και της έκανα και χιούμορ. Εγώ προσπαθούσα να δω να τη συνεφέρω, να δω μην έχει πανικοβληθεί".

Έχετε καταλάβει πως έγινε το τροχαίο;

"Όχι δεν έχω καταλάβει γιατί ήταν ακριβώς από πίσω μου".

Ούτε η ίδια κατάλαβε, σας είπε κάτι;

"Ούτε η ίδια, μου είπε, μπορείτε να μου πείτε πως συνέβη αυτό;"

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ