SPORTS & GOSSIP

Ο Τομ Μπρέιντι ανακοίνωσε ότι παίρνει διαζύγιο από τη Ζιζέλ Μπούντχεν

Tom Brady, left, and Gisele Bundchen attend The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute benefit gala celebrating the opening of the "Camp: Notes on Fashion" exhibition on Monday, May 6, 2019, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
Tom Brady, left, and Gisele Bundchen attend The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute benefit gala celebrating the opening of the "Camp: Notes on Fashion" exhibition on Monday, May 6, 2019, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP) 2019 EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Οι φήμες για το διαζύγιο του Τομ Μπρέιντι με τη Ζιζέλ Μπούντχεν επιβεβαιώθηκαν, με τον πρώτο να ανακοινώνει το γεγονός μέσω των social media.

Εδώ κι αρκετές εβδομάδες, είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία στις ΗΠΑ για προβλήματα στον έγγαμο βίο του Τομ Μπρέιντι με τη Ζιζέλ Μπούντχεν. Οι σκανδαλοθηρικές ιστοσελίδες της χώρας είχαν προχωρήσει μάλιστα το θέμα, κάνοντας λόγο για διαζύγιο. Κάτι που επιβεβαιώθηκε από επίσημα χείλη, το απόγευμα της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου.

Ο GOAT του NFL ήταν αυτός που θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες και να ενημερώσει για την απόφαση που πήρε από κοινού με τη μητέρα των παιδιών του.

"Τις τελευταίες ημέρες, η σύζυγός μου κι εγώ ολοκληρώσαμε τις διαδικασίες για το διαζύγιό μας, μετά από δεκατρία (13) χρόνια γάμου. Φτάσαμε από κοινού σε αυτή την απόφαση με ευγνωμοσύνη για τα χρόνια που περάσαμε μαζί. Είμαστε ευλογημένοι γιατί έχουμε τα υπέροχα παιδιά μας, τα οποία θα συνεχίσουν να είναι το επίκεντρο του κόσμου μας, με κάθε τρόπο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί ως γονείς για να είμαστε σίγουροι πως λαμβάνουν την αγάπη και την προσοχή που τους αξίζει.

Φτάσαμε στην απόφαση για την έκδοση του διαζυγίου μετά από πολύ σκέψη.

Κάτι τέτοιο είναι, φυσικά, επώδυνο και δύσκολο, όπως είναι για πολύ κόσμο που περνάει το ίδιο πράγμα σε όλο τον πλανήτη. Ευχόμαστε τα καλύτερα στον άλλον, αναζητώντας τα επόμενα κεφάλαια της ζωής μας.

Θα σας παρακαλούσαμε να υπάρχει ιδιωτικότητα και σεβασμός καθώς ψάχνουμε να βρούμε τι θα προκύψει για μας τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.

Σας ευχαριστούμε".

Ο Τομ Μπρέιντι ανακοίνωσε ότι παίρνει διαζύγιο από τη Ζιζέλ Μπούντχεν
TAGS SPORTS & GOSSIP NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ