ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Επεισόδια στον Ρέντη: Ηχητικό ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικό - "Δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε"

( ) EUROKINISSI)
( ) EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν της επίθεσης στον αστυνομικό, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του, έρχονται στη δημοσιότητα. Στους 130 οι προσαχθέντες. Πού στρέφονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη σύμφωνα με το NEWS24/7.

Οι δραματικές στιγμές που ακολούθησαν μετά την επίθεση και τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στον Ρέντη, αποκαλύπτονται στους διαλόγους των συναδέλφων του 31χρονου σύμφωνα με το NEWS24/7.

Το συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο που φέρνει στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ, αποτυπώνει την αγωνία των συναδέλφων του αστυνομικού, στην προσπάθειά τους να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο διάλογος είναι ο εξής:

Κέντρο ΕΛ.ΑΣ: Πες μου λίγο για τον συνάδελφο έχουμε κάνει το τουρνικέ;

Αστυνομικός: Το έχουμε φτιάξει το τουρνικέ, έχουν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες, έχει χαθεί αρκετό αίμα αναγνωρίζεται, για αυτό και να συντομεύει ο σταθμός.

Αστυνομικός: Χάνει τις αισθήσεις του δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε

Κέντρο ΕΛ.ΑΣ: Μας ενημερώνει σε 1 θα είναι εκεί, αυτό μας ενημερώνουν

Σημειώνεται ότι ο 31χρονος παραμένει σε κώμα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο, μετά από συνεχόμενα χειρουργεία, ενώ η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Την ίδια ώρα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, με τους προσαχθέντες πλέον που ερευνά η ΕΛΑΣ να αγγίζουν τους 130.

TAGS ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ