ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στέφανος Ντούσκος: "Κουράγιο στα άτομα που σώζουν την πατρίδα μας"

Στιγμιότυπο από τη φονική πυρκαγιά στη Βαρυμπόπη
Στιγμιότυπο από τη φονική πυρκαγιά στη Βαρυμπόπη PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Στέφανος Ντούσκος έστειλε μήνυμα συμπαράστασης προς τους πυροσβέστες που δίνουν μάχες με τις φλόγες, μέσω Story από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Οι πυρκαγιές εξακολουθούν να ταλανίζουν τη χώρα μας, καθώς έχουν ανοίξει δεκάδες πύρινα μέτωπα σε όλη την Ελλάδα, με τους πυροσβέστες να αντιμετωπίζουν αρκετές δυσκολίες, ιδιαίτερα στην Εύβοια.

Αυτό έχει ευαισθητοποιήσει αρκετούς συλλόγους, αλλά και αθλητές, μεταξύ των οποίων και ο χρυσός ολυμπιονίκης στο μονό σκιφ του Ολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο, Στέφανος Ντούσκος.

Ο Έλληνας κωπηλάτης, με Insta Story στον προσωπικό του λογαριασμό, έστειλε μήνυμα στήριξης σε όσους παλεύουν με τις φλόγες στο οποίο ανέφερε: "Pray for Greece (προσευχηθείτε για την Ελλάδα). Κουράγιο στα άτομα που σώζουν την πατρίδα μας.

Το στόρι του Ντούσκου για τις πυρκαγιές
Το στόρι του Ντούσκου για τις πυρκαγιές PHOTO CREDITS: PRINT SCREEN / INSTAGRAM _ STEFANOS _ NTOUSKOS

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΣΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ