ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Στέφανος Ντούσκος: Η συγκινητική αγκαλιά της μητέρας του μόλις τον αντίκρισε στο αεροδρόμιο

Ο Στέφανος Ντούσκος με τη μητέρα του κατά την υποδοχή του στο Ελ. Βενιζέλος από το Τόκιο
Ο Στέφανος Ντούσκος με τη μητέρα του PRINTSCREEN/GLOMEX

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Στέφανος Ντούσκος επέστρεψε στα πάτρια εδάφη φορώντας στο λαιμό το χρυσό μετάλλιο και έχαιρε θερμής υποδοχής στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" με την πιο δυνατή στιγμή να είναι η συγκινητική αγκαλιά με τη μητέρα του.

Ο Στέφανος Ντούσκος επέστρεψε στην Ελλάδα και στις αποσκευές του είχε εκτός από τις εμπειρίες των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο μονό σκιφ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η αγκαλιά και η στοργή της μητέρας δεν μπορεί να συγκριθεί, είναι πιο πολύτιμη και από ένα ολυμπιακό μετάλλιο, ακόμα και εάν αυτό είναι το χρυσό. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης έχαιρε θερμής υποδοχής στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", ωστόσο η στιγμή που ξεχωρίζει και απαθανάτισε ο φακός ήταν η συγκινητική αγκαλιά με τη μητέρα του μόλις την αντίκρισε να τον περιμένει να πατήσει το πόδι του στα πάτρια εδάφη.

Θυμηθείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε στο SPORT24 και τον Παντελή Βλαχόπουλο:

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΣΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ