ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Κωπηλασία: Μυθική εμφάνιση από τον Ντούσκο, άγγιξε το ολυμπιακό ρεκόρ και προκρίθηκε στον τελικό του μονού σκιφ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Κωπηλασία: Μυθική εμφάνιση από τον Ντούσκο, άγγιξε το ολυμπιακό ρεκόρ και προκρίθηκε στον τελικό του μονού σκιφ
SPORTSIMAGES.GR

Ο Στέφανος Ντούσκος με τρομερή προσπάθεια επικράτησε στον ημιτελικό και κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του μονού σκιφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι τρομερές εμφανίσεις του Στέφανου Ντούσκου συνεχίστηκαν και στον ημιτελικό του μονού σκιφ. Ο 24χρονος κωπηλάτης από τα Ιωάννινα επικράτησε στον ημιτελικό και κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων!

Ο Έλληνας κωπηλάτης ήταν δεύτερος μετά τα πρώτα πεντακόσια μέτρα και στη συνέχεια... εξαφανίστηκε από τους αντιπάλους του. Άρχισε να χτίζει μια διαφορά, η οποία όσο περνούσε ο χρόνος τόσο μεγάλωνε. Μάλιστα παρά την προσπάθεια των έτερων μονομάχων της κούρσας του, τερμάτισε στην πρώτη θέση με χρόνο 6:41.61, αγγίζοντας την κατάρριψη του ολυμπιακού ρεκόρ (6:41.34) που κατέχει ο Νεοζηλανδός Ντρισντέιλ από το Ρίο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προφανώς πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το πρωί της Παρασκευής (30/07, 03.45), κατέχοντας τον καλύτερο χρόνο από τους δώδεκα που συμμετείχαν στις δύο ημιτελικές σειρές! Η επόμενη, μεγάλη, πρόκληση είναι το βάθρο.

Tα έξι πληρώματα του απλού σκιφ ανδρών που θα διεκδικήσουν μία θέση στο βάθρο των 32ων Ολυμπιακών Αγώνω του Τόκιο έχουν ως εξής:

Στέφανος Ντούσκος (Ελλάδα)

Κγιέτιλ Μπορτς (Νορβηγία)

Σβέρι Νίλσεν (Δανία)

Αλεξάντερ Βιαζόφκιν (Ρωσία)

Νταμίρ Μαρτίν (Κροατία)

Μιντάουγκας Γκρισκόνις (Λιθουανία)

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΣΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ