ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Κωπηλασία: Ικανοποίηση από Ντούσκο και Κυρίδου

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ Κ23 2019 / ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΔΟΥ-ΤΣΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ Κ23 2019 / ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΔΟΥ-ΤΣΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ικανοποιημένοι εμφανίστηκαν στις πρώτες τους δηλώσεις ο Στέφανος Ντούσκος και η Αννέτα Κυρίδου μετά την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του μονού σκιφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Στέφανος Ντούσκος και η Αννέτα Κυρίδου ήταν τα δύο μέλη της ελληνικής αποστολής τα οποία ρίχτηκαν από την αρχή στη μάχη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Αμφότεροι κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στα προημιτελικά του μονού σκιφ και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το συγκεκριμένο γεγονός.

Ο Στέφανος Ντούσκος δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ από τη Μεικτή Ζώνη, αμέσως μετά το ιδανικό ξεκίνημα για τον ίδιο, την ελληνική κωπηλασία και την ελληνική Ολυμπιακή ομάδα: "Όλα πήγαν καλά! Περίμενα να είναι πιο δύσκολο, αλλά έφυγα από το ξεκίνημα δυνατά και δεν πιέστηκα. Νιώθω καλά κι ελπίζω να συνεχίσω έτσι...".

Από την πλευρά της η Αννέτα Κυρίδου είπε: "Αυτό που ήθελα ήταν να προκριθώ στα προημιτελικά. Αν και δεν αγχώνομαι στους αγώνες το πρωί σηκώθηκα λίγο αγχωμένη. Μετά όλα πήγαν καλά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΣΚΟΣ ΑΝΝΕΤΑ ΚΥΡΙΔΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ