ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Κωπηλασία: Η Αννέτα Κυρίδου κατέλαβε τη 10η θέση στο μονό σκιφ

Η Αννέτα Κυρίδου
Η Αννέτα Κυρίδου 2021 DARRON CUMMINGS / AP PHOTO

Η Αννέτα Κυρίδου ήταν τέταρτη στον τελικό Β του μονού σκιφ και ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στους Ολυμπιακούς Αγώνες ούσα στη δέκατη θέση.

Ολοκλήρωσε την παρουσία της στο μονό σκιφ των γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Αννέτα Κυρίδου. Η 22χρονη πρωταθλήτρια της κωπηλασίας τερμάτισε στην τέταρτη θέση του τελικού Β και έτσι κατέλαβε τη δέκατη θέση στο σύνολο.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η Αννέτα Κυρίδου ήταν σταθερά στην τέταρτη θέση, προσπάθησε να καλύψει το χαμένο έδαφος στο τέλος, αλλά δεν τα κατάφερε.

Φυσικά, η παρουσία της Αννέτας Κυρίδου στους πρώτους της Ολυμπιακούς Αγώνες κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη και είναι δεδομένο ότι όλο το μέλλον της ανήκει.

Από εκεί και πέρα η Σόουβερ (Ολλανδία) και η Κόλερ (ΗΠΑ) ήταν εκείνες που έφυγαν από νωρίς δυνατά, όμως η Αμερικανίδα από τα μισά της διαδρομής άρχισε να κουράζεται και η Καναδή Κάρλινγκ Ζίμαν κατάφερε να την προσπεράσει.

Τα αποτελέσματα του τελικού Β στο μονό σκιφ των γυναικών

  1. Άννα Σάρα Σοφί Σόουβερ Ολλανδία 7:25.96
  2. Κέρλινγκ Ζίμαν Καναδάς 7:29.59
  3. Κάρρα Κόουλερ ΗΠΑ 7:29.72
  4. ΑΝΝΕΤΑ ΚΥΡΙΔΟΥ ΕΛΛΑΔΑ 7:36.79
  5. Ναζανίν Μαλαεϊ Ιράν 7:42.57

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΑΝΝΕΤΑ ΚΥΡΙΔΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ