ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Έφτασαν στο Τόκιο τα πρώτα μέλη της ελληνικής αποστολής

Η Αννέτα και η Μαρία Κυρίδου με τα μετάλλια που κατέκτησαν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας Κ23 το 2019
Η Αννέτα και η Μαρία Κυρίδου με τα μετάλλια που κατέκτησαν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας Κ23 το 2019 EUROKINISSI SPORTS

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης (01/07) έφτασαν στο Τόκιο τα τέσσερα μέλη της εθνικής ομάδας κωπηλασίας που θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η αντίστροφη μέτρηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες έχει μπει στην τελική της ευθεία. Ήδη, από το πρωί της Πέμπτης (01/07) η πρώτη τετράδα Ελλήνων αθλητών βρίσκεται στο Τόκιο.

Συγκεκριμένα πρόκειται για εκείνους της κωπηλασίας οι οποίοι και αγωνίζονται από την πρώτη μέρα των Αγώνων στις 23 Ιουλίου. Ο λόγος για την Αννέτα Κυρίδου, Μαρία Κυρίδου, Χριστίνα Μπούρμπου και Στέφανο Ντούσκο.

Οι τέσσερις τους ξεκίνησαν την Τετάρτη από τη χώρα μας και ενδιάμεσο σταθμό τη Γερμανία βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα αναχωρήσουν σε γκρουπ και οι υπόλοιποι αθλητές.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Αννέτα Κυρίδου και ο Στέφανος Ντούσκος θα αγωνιστούν στο μονό σκιφ γυναικών και ανδρών αντίστοιχα, ενώ το δίδυμο που αποτελούν οι Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ