ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος: "Στα τελευταία 500μ. έλεγα ότι δεν θα με δουν καν"

Ο Στέφανος Ντούσκος τη στιγμή του τερματισμού
Ο Στέφανος Ντούσκος τη στιγμή του τερματισμού SPORTSIMAGES.GR

Στις πρώτες δηλώσεις του ως Χρυσός Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας ο Στέφανος Ντούσκος δεν ήταν σε θέση να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της επιτυχίας του.

Σ' ένα παράλληλο σύμπαν ο χρυσός Ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος, δεν είχε συνειδητοποιήσει τι είχε καταφέρει λίγα λεπτά πριν στον τελικό του μονού σκιφ στο ολυμπιακό τουρνουά της κωπηλασίας.

Ο Γιαννιώτης πρωταθλητής έκανε μια αδιανόητη κούρσα μετά τα πρώτα 500μ., δεν άφησε περιθώριο σε κάποιον εκ των μεγάλων αντιπάλων του και τερμάτισε πρώτος έχοντας καταρρίψει το ολυμπιακό ρεκόρ

"Αλήθεια, δεν μπορώ να το πιστέψω", έλεγε αμέσως μετά στην κάμερα της ΕΡΤ. "Είναι η καλύτερη κορύσα μου. Με βοήθησε ο καιρός. Ο προπονητής μου ζήτησε να είμαι στα μετάλλια. Στα 700-800 μέτρα έκανα μια αλλαγή και δεν πίστευα ότι θα αντέξω. Στα τελευτυαία 500 έλεγα ότι δεν θα με δουν! Βάρεσαν αυτοί, βάρεσα κι εγώ, αλλά στα τελευταία 100 μέτρα είπα ότι δεν το χάνω. Αφιερώνω το χρυσό σε όλους αυτούς που με βλέπουνν, στους γονείς μου, στην κοπέλα, στην εθνική ομάδα, στον κ. Πολύμερο, στον προπονητή τον κ.Ποστιλιόνε, στον γιατρό και στον χορηγό μου".

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΣΚΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ