ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Κωπηλασία: Πέμπτες οι Μπούρμπου και Μ. Κυρίδου

Κωπηλασία: Πέμπτες οι Μπούρμπου και Μ. Κυρίδου

Η Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου κατέλαβαν την πέμπτη θέση στη δίκωπο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας που διεξήχθη στη Λουκέρνη της Ελβετίας.

Η 5η θέση στον μεγάλο τελικό της δικώπου γυναικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που κατέλαβαν οι Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου ήταν η καλύτερη θέση για τα ελληνικά πληρώματα στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που ολοκληρώθηκε στη Λουκέρνη της Ελβετίας.

Το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε σε 7.20.46 ενώ το χρυσό κατέκτησε η Ισπανία (7.14.14) το ασημένιο η Ρουμανία (7.15.52) και το χάλκινο η Ιταλία (7.16.22).

Στο άλλο μεγάλο τελικό με ελληνικό ενδιαφέρον στο διπλό σκιφ γυναικών οι Αννέτα Κυρίδου και Κατερίνα Νικολαϊδου πήραν την 6η θέση κι έμειναν μακρυά από το βάθρο των νικητών. Οι δυο Ελληνίδες πρωταθλήτριες τερμάτισαν σε 7.01.74 ενώ το χρυσό κατέκτησε η Γερμανία με 6.49.23 , το ασημένιο η Ρουμανία με 6.50.56 και το χάλκινο η Ιταλία με 6.51.38.

Την 5η θέση στον μικρό τελικό της δικώπου άνευ κατέλαβαν οι Θανάσης Παλαιοπάνος και Γιάννης Καλανδαρίδης. Οι δυο Έλληνες πρωταθλητές τερμάτισαν σε 6.41.47 και κατετάγησαν 11οι στη γενική του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Πολυνίκης σε αυτό το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αναδείχθηκε η Γερμανία που κατέκτησε 5 χρυσά , ένα ασημένιο κι ένα χάλκινο ενώ ακολούθησαν οι Ολλανδία με 2 χρυσά, 3 ασημένια 2 χάλκινα και Ιταλία με 2 χρυσά, 2 ασημένια και 3 χάλκινα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ