ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Κωπηλασία: Εντυπωσιακές επιδόσεις για αδερφές Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου

Κωπηλασία: Εντυπωσιακές επιδόσεις για αδερφές Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου

Η Μαρία Κυρίδου μαζί με την Χριστίνα Μπούρμπου κατέκτησαν τέσσερα χρυσά μετάλλια, ενώ τρία πήρε η Αννέτα Κυρίδου κάνοντας εντυπωσιακό νταμπλ στο μονό σκιφ. Όλα τα αποτελέσματα του Πανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας.

ΟΝαυτικός Όμιλο Θεσσαλονίκηςαναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιάπολυνίκης Ελλάδαςμετρά την ολοκλήρωση του 86Πανελληνίου πρωταθλήματοςκωπηλασίας που για πρώτη φορά και λόγω κορονοϊού πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΝΟΘ κατέκτησαν συνολικά σε όλες τις κατηγορίες 27 μετάλλια εκ των οποίων 11 χρυσά , 10 ασημένια και 6 χάλκινα ενώ για πρώτη φορά ο ΕΝΟΑ κατέκτησε την 2θέση στον πίνακα των μεταλλίων κατακτώντας 14 μετάλλια εκ των οποίων 8 χρυσά, 3 ασημένια και 3 χάλκινα. Στην 3η θέση του σχετικού πίνακα ο ΝΟ Ιωαννίνων που κατέκτησε 18 μετάλλια εκ των οποίων 6 χρυσά, 10 ασημένια και 2 χάλκινα.

Πρώτος στη βαθμολογία ο ΝΟ Ιωαννίνωνμε 328 βαθμούς που ανακηρύσσεται πρωταθλητής Ελλάδας αφήνοντας στην 2θέση τον ΝΟΘ που συγκέντρωσε 303,5 βαθμούς , ενώ τρίτος στον σχετινό πίνακα ο ΟΕΑΝΑ Βόλου με 166.5 βαθμούς. Αναλυτικά όλη η βαθμολογία ΕΔΩ

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι σε σχέση με την περσινή χρονιά πέντε περισσότερα σωματεία μπήκαν στον πίνακα των μεταλλίων φτάνοντας τα 26 από τα 29 που συμμετείχαν ενώ πέρυσι είχαν κερδίσει μετάλλιο τα 21 από τα 28 που είχαν συμμετάσχει στο 85.

Κωπηλασία: Εντυπωσιακές επιδόσεις για αδερφές Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου

Από τέσσερα χρυσά οι Μ.Κυρίδου-Χ.Μπούρμπου

Στο τελευταίο αγώνισμα της ημέρας την οκτάκωπο των ανδρών το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο ΝΟ Ιωαννίνων φτάνοντας τα 4 χρυσά για την Κυριακή ενώ ο ΝΟΘ κατά την τελευταία μέρα των αγώνων έφτασε τα 6 χρυσά έχοντας πρωταγωνίστριες το ολυμπιακό δίδυμο τωνΧριστίνα Μπούρμπου-Μαρία Κυρίδουπου κατέκτησαν από 4 χρυσά κερδίζοντας όλουςτους τελικούς που αγωνίστηκαν ενώ ηΑννέτα Κυρίδουκέρδισε 3 χρυσά .

Από δυο χρυσά κέρδισαν οιΝτούσκος , Γκαϊδαντζής, Παπακωνσταντίνου , Σκουλαρίκοςενώ για μια ακόμα φορά για 37συνεχόμενο πανελλήνιο πρωτάθλημα έδωσε το παρών ο αιθάληςΓιάννης Κουρκουρίκης που διανύει το 49έτος της ηλικίας του καθώς και οι νεότεροί του αλλά βετεράνοι πλέον του αθλήματος οι οποίοι συνεχίζουν και το υπηρετούνΓιάννης ΤσίληςκαιΓιώργος Δημητρίουαπό τον ΝΟΙ.

Όλα τα αποτελέσματα των τελικών της Κυριακής μπορείτε να τα δειτε ΕΔΩ.

Η βαθμολογία ΕΔΩ

Ο συγκεντρωτικός πίνακας των μεταλλίων ΕΔΩ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αννέτα και Μαρία Κυρίδου: Αποφασισμένες να πετύχουν
Μπούρμπου: "Κάθε μετάλλιο μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ