ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Κωπηλασία: Χρυσές οι Φράγκου και Νατσιούλα στο ευρωπαϊκό Νεανίδων, χάλκινη η τετράκωπος

Κωπηλασία: Χρυσές οι Φράγκου και Νατσιούλα στο ευρωπαϊκό Νεανίδων, χάλκινη η τετράκωπος

Οι Φράγκου και Ναντσιούλα κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ, ενώ οι Βακοπούλου, Μακρυγιάννη, Παπατέρπου και Χαραλαμπίδου ήταν τρίτες στην τετράκωπο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων της κωπηλασίας.

Δύο ακόμα μετάλλια προστέθηκαν στην ούτως ή άλλως εντυπωσιακή συγκομιδή μεταλλίων της ελληνικής κωπηλασίας. Αυτή τη φορά η Ελλάδα ανέβηκε δύο φορές στο βάθρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εφήβων - Νεανίδων που διεξήχθη στο Μόναχο.

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι Ευαγγελία Φράγκου με την Στυλιανή Νατσιούλα οι οποίες τερμάτισαν πρώτες στο διπλό σκιφ, ενώ την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η τετράκωπος με τις Ευαγγελία Βακοπουλου-Λεμόνια Μακρυγιαννη-Παρθένα Παπατερπου-Ελένη Χαραλαμπιδου.

Από εκεί και πέρα ακόμα τρία ελληνικά πληρώματα τερμάτισαν στην πέμπτη θέση. Η Ελένη Μαρίνα Λεβεντέλλη στο σκιφ, ο Ιάσωνας Εξάρχου στο σκιφ και οι Στράτος Τριαντάφυλλου και Ανδρεας Αθανασιαδης Καούδης στο διπλό σκιφ.

Αν μη τι άλλο η παρουσία των Ελλήνων αθλητών επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά πως η ελληνική κωπηλασία έχει μέλλον κάτω από δύσκολες συνθήκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ