ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Κωπηλασία: Απευθείας πρόκριση στον τελικό για Μπούρμπου και Κυρίδου

Κωπηλασία: Απευθείας πρόκριση στον τελικό για Μπούρμπου και Κυρίδου

Η Χριστίνα Μπούρμπου και η Μαρία Κυρίδου πήραν την πρόκριση στον τελικό της δικώπου άνευ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας που διεξάγεται στο Βαρέζε. Όλα τα αποτελέσματα.

Πρεμιέρα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας του Βαρέζε με δύο πληρώματα να παίρνουν την πρόκριση και άλλα τέσσερα να αγωνίζονται στους επαναληπτικούς.

Η Χριστίνα Μπούρμπου και η Μαρία Κυρίδου ήταν εκείνες που πήραν την πρόκριση στον τελικό. Το ελληνικό δίδυμο κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον προκριματικό και πήρε απευθείας την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της δίκωπου άνευ με χρόνο 7:10.29

Με κεκτημένη ταχύτητα από την πρόκριση στο Τόκιο ο Στεφανος Ντουσκος πήρε την 1η θέση και το μοναδικό εισιτήριο για τον ημιτελικό του σκιφ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Α-Γ στο Βαρεζε. Ο Ντουσκος τερμάτησε σε 7:39.85 αφήνοντας 14 δευτερόλεπτα πίσω τον 2ο Γερμανό αντίπαλο του.

Από εκεί και πέρα στην 4η θέση των προκριματικών (1η σειρά ) της δίκωπου άνευ στο Ευρωπαϊκό Α-Γ στο Βαρεζε οι Ζησης Μπουκουβαλας -Γιαννης Καλανδαριδης με 6:46.93.

Την ίδια θέση κατέλαβε και η Αννέτα Κυρίδου στον προκριματικό του σκιφ γυναικών με 8:19.98, αλλά και οι Ευαγγελία Αναστασιάδου και Ζωή Φίτσιου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, ενώ πέμπτοι τερμάτισαν οι Αντωνης Παπακωνσταντίνου και Σταύρος Σουλαρικας στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών.

Όσα πληρώματα δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση από τον προκριματικό θα συνεχίσουν στον επαναληπτικό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βαρεζε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ