ΕΛΛΑΔΑ

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας: Στον τελικό η Αναστασιάδου, σούπερ ξεκίνημα για Ντούσκο

Η Ευαγγελία Αναστασιάδου
Η Ευαγγελία Αναστασιάδου WR

Η ελληνική αποστολή ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας με την Αναστασιάδου να εξασφαλίζει την πρόκρισή της στον τελικό, ενώ στα ημιτελικά πέρασε ο Ντούσκος.

Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα της ελληνικής παρουσίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας που διεξάγεται στο Μπλεντ της Σλοβενίας.

Η πρώτη που εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό ήταν η Ευαγγελία Αναστασιάδου, η οποία πήρε την πρώτη θέση στον προκριματικό του σκιφ ελαφρών βαρών των γυναικών και μαζί το μοναδικό εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος στην διοργάνωση.

Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα και για τον Στέφανο Ντούσκο. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης πήρε την 1η θέση στη τρίτη προκριματική σειρά του σκιφ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μπλεντ στη Σλοβενία και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Θέση στον ημιτελικό του διπλού σκιφ Ελ βαρών έκλεισαν οι Πετρος Γκαϊδατζης και Αντωνης Παπακωνσταντίνου τερματίζοντας στη 2η θέση της προκριματικής σειράς που πήραν μέρος.

Από εκεί και πέρα στη δίκωπο άνευ το πλήρωμα των Ζήση και Δημήτρη Μπουκουβάλα να κατέλαβαν την 6η θέση και να συνεχίζουν στα επαναληπτικά.

Την 4η θέση στο προκριματικό του σκιφ γυναικών κατέλαβε η Ευαγγελία Φράγκου και θα συνεχίσει την προσπάθεια της στους επαναληπτικούς του αγωνίσματος, ενώ τη 2η θέση στον προκριματικό του διπλού Ελ βαρών πήραν οι Ζωή Φίτσιου-Μιλένα Κοντού και θα συνεχίσουν στον επαναληπτικό του αγωνίσματος.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ