ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό η Ντουντουνάκη: "Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για τον σύλλογο"

Η Άννα Ντουντουνάκη σε φωτογράφιση για το SPORT24
Η Άννα Ντουντουνάκη σε φωτογράφιση για το SPORT24 © GIOTA KORBAKI / EUROKINISSI

Η κορυφαία Ελληνίδα κολυμβήτρια, Άννα Ντουντουνάκη είναι η δυνατή μεταγραφή του κολυμβητικού τμήματος του Παναθηναϊκού, με τον οποίο θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν.

Μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση έκανε το κολυμβητικό τμήμα του Παναθηναϊκού. Η κορυφαία Ελληνίδα κολυμβήτρια, Άννα Ντουντουνάκη, η οποία ανήκει στην Team Future της bwin, θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν με τα χρώματα του αθηναϊκού συλλόγου.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 100μ. πεταλούδα -που την προηγούμενη σεζόν άνηκε στον Ναυτικό Όμιλο των Χανίων- υπέγραψε το μεσημέρι της Πέμπτης (14/10) το μονοετές συμβόλαιό της με το τριφύλλι.

Λίγα λεπτά μετά την υπογραφή της και πριν από την προπόνησή της, η αθλήτρια του Τάσου Καράμπελα δήλωσε στο SPORT24 για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα της:

"Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Ευχαριστώ πολύ τον αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού, κ. Δημήτρη Βρανόπουλο.

Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί μου από τον σύλλογο και με τη συμβολή του έγινε εφικτή η συμφωνία μου με τον Παναθηναϊκό.

Μακάρι να πάει πολύ καλά η συνεργασία μας. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για τον σύλλογο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΝΝΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ