ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Βαζαίος: "Είμαι απογοητευμένος, ήθελα να κάνουμε το 3/3 στα μετάλλια"

Βαζαίος: "Είμαι απογοητευμένος, ήθελα να κάνουμε το 3/3 στα μετάλλια"
ΕΡΤ3

Ο Ανδρέας Βαζαίος δήλωσε απογοητευμένος από την 6η θέση που κατέκτησε στον τελικό των 200μ. μικτής ατομικής στο Ευρωπαϊκό Κολύμβησης, αφού είχε ως στόχο το μετάλλιο.

Ο Ανδρέας Βαζαίος τερμάτισε στην 6η θέση του τελικού των 200μ. μικτής ατομικής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Ρώμης, ωστόσο ούτε το αποτέλεσμα ούτε το 1:59.55 τον ικανοποίησαν, όπως δήλωσε έπειτα από την κούρσα του.

"Είμαι αρκετά απογοητευμένος από την κούρσα, από το πώς ένιωθα και από το αποτέλεσμα. Περίμενα πολλά παραπάνω απο θέμα χρόνου και θέσης. Θεωρούσα ότι μπορούσα να κλείσω την ελληνική αποστολή με άλλο ένα μετάλλιο και να κάνουμε το 3/3, αλλά δεν βγήκε. Θα δούμε στον απολογισμό πώς μπορούμε να το βελτιώσουμε. Δεν ξέρω τι έφταιξε. Έμεινα πίσω στο πρόσθιο. Μετά ένιωθα ότι δεν μπορούσα να τους φτάσω. Έπαιζα κυνηγητό και ήταν πολύ μεγάλη η διαφορά για να προσπεράσω και να μπω στα μετάλλια".

Όσο για την επόμενη μέρα, σχολίασε: "Κοιτάμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτός είναι ο στόχος του τρέχοντος κύκλου, μετά το Τόκιο. Προσώρας, τελειώνω το μεταπτυχιακό μου. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος που έχω και μετά θα μπει και ο επόμενος κολυμβητικός στόχος. Ελπίζω να φτάσω στο επίπεδο όπου κάνω προπόνηση και πιστεύω ότι αξίζω να είμαι".

TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΖΑΙΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ