ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Το SPORT24 στο Τόκιο - οι δηλώσεις του Άλκη Κυνηγάκη: "Θα κλαίνε σίγουρα οι γονείς μου, εδώ πήγαμε να τους χάσουμε όταν προκρίθηκα"

Ο Άλκης Κυνηγάκης μετά την προσπάθειά του στην ανοικτή θάλασσα
Ο Άλκης Κυνηγάκης μετά την προσπάθειά του στην ανοικτή θάλασσα SPORTSFEED.GR

Ο Άλκης Κυνηγάκης, μίλησε στο Sportsfeed.gr, που συνεργάζεται με το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αναφέρθηκε στην εξαιρετική παρουσία του στην Μαραθώνια κολύμβηση όπου κατέλαβε την πέμπτη θέση.

Εντυπωσιακός ήταν ο Άλκης Κυνηγάκης στην πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες όπου κατέκτησε την πέμπτη θέση στη Μαραθώνια κολύμβηση.

Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του αγώνα του, ο Έλληνας κολυμβητής, μίλησε στο Sportsfeed.gr και στην Πηνελόπη Γκιώνη που συνεργάζεται με το SPORT24, για την προσπάθειά του.

Συνέντευξη στην Πηνελόπη Γκιώνη

Αρχικά ο 22χρονος κολυμβητής τόνισε: "Να σας πω την αλήθεια πίστεψα στο μετάλλιο. Το πίστευα πάρα πολύ και ας μην είχα τα στατιστικά να το κάνω. Όλο αυτόν τον καιρό το πίστευα. Το ξέρω ότι είμαι ένας πολύ νέος αθλητής, χωρίς εμπειρία, αλλά γιατί όχι. Πρώτη φορά ούτε αγχώθηκα.

Κάποια στιγμή έπαθα κράμπα στον πήχη και λέω τελείωσαν όλα, αλλά έκατσα πίσω από τον Ισραηλινό, ξεκουράστηκα λίγο και ανέβηκα ξανά. Πήγα να κυνηγήσω το κάτι παραπάνω. Δεν με ενοχλεί που έχασα"

Στη συνέχεια σε ερώτηση για το τι είπε με τον προπονητή του Βαγγέλη Κοζομπόλη δήλωσε: "Του είπα ότι το πίστεψα. Ήταν χαρούμενος. Είχαμε δουλέψει. Είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας. Δυσκολευτήκαμε με τον κορονοϊό, δεν θα θέλαμε να ζήσουμε ξανά το ίδιο πράγμα.

Ήταν δύσκολη η κατάσταση. Έκλεισαν όλα τα κολυμβητήρια που ήταν κοντά μας. Είχαμε μόνο το ΟΑΚΑ. Εγώ μένω στο Καλαμάκι και όπως καταλαβαίνεις ήταν δύσκολο. Να πηγαίνω μέχρι εκεί, με την κίνηση και μετά να κάνω δέκα χιλιόμετρα προπόνηση"

Τέλος για το ποιον θα πάρει πρώτα τηλέφωνο είπε: "Παίρνουμε πρώτα τη μαμά. Σίγουρα θα κλαίνε. Εδώ, πήγαμε να τους χάσουμε όταν πήραμε την Ολυμπιακή πρόκριση".

*Σε συνεργασία του SPORT24 με το Sportsfeed.gr

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!


TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΑΛΚΗΣ ΚΥΝΗΓΑΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ