ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Συγκλόνισε η Ντουντουνάκη με τα δάκρυά της on camera: "Έτσι είναι, αυτά έχει η ζωή"

Συγκλόνισε η Ντουντουνάκη με τα δάκρυά της on camera: "Έτσι είναι, αυτά έχει η ζωή"
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ VIDEO

Η Άννα Ντουντουνάκη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της μετά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό των 100μ πεταλούδα για έξι δέκατα του δευτερολέπτου.

Μία ανάσα από την πραγματοποίηση του ονείρου της έφτασε η Άννα Ντουντουνάκη το οποίο ήταν η συμμετοχή της στον τελικό των 100μ. πεταλούδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η σπουδαία κολυμβήτρια, η οποία ανήκει στην Team Future της bwin, μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ΚΟΕ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. "Χαίρομαι που τη στιγμή που έπρεπε μπόρεσα να κάνω το καλύτερο που μπορούσα. Πιστεύω ότι έδωσα ότι περισσότερο είχα σε αυτήν την κούρσα. Χαίρομαι που έκανα ένα πανελλήνιο ρεκόρ στον ημιτελικό. Στεναχωριέμαι που αυτό δεν ήταν αρκετό για λίγο για να μπω στην οκτάδα, αλλά σίγουρα δεν μπορώ να είμαι αχάριστη.

Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Ξεκίνησε η Ολυμπιακή προετοιμασία με δύο στόχους, ένα μετάλλιο στο ευρωπαϊκό και οκτάδα στην Ολυμπιάδα. Πέτυχα τον έναν και με το παραπάνω, έχασα τον άλλον. Έτσι είναι, αυτά έχει η ζωή. Χαίρομαι που τουλάχιστον και στα δύο έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό την ώρα που έπρεπε".

Δείτε τις δηλώσεις της

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΑΝΝΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ