ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Η Πελεγκρίνι συνεχάρη την Ο'Κάλαχαν που έσπασε το ρεκόρ της, ανακοινώνοντας με μοναδικό τρόπο την εγκυμοσύνη της

Η Πελεγκρίνι συνεχάρη την Ο'Κάλαχαν που έσπασε το ρεκόρ της, ανακοινώνοντας με μοναδικό τρόπο την εγκυμοσύνη της
PRINT SCREEN

Η Φεντερίκα Πελεγκρίνι έδωσε ιπποτικά τα συγχαρητήριά της στην Μόλι Ο'Κάλαχαν που έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ στα 200μ. ελεύθερο που κρατούσε η ίδια από το 2009, βρίσκοντας την ευκαιρία να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της και να δώσει μία... υπόσχεση.

Η Μόλι Ο'Κάλαχαν έσπασε το Παγκόσμιο ρεκόρ στα 200μ. ελεύθερο με 1:52.85 καταρρίπτοντας την επίδοση της Φεντερίκα Πελεγκρίνι από το 2009 που έμοιαζε αδύνατο να ξεπεραστεί (είχε κολυμπήσει την ίδια απόσταση σε 1:52.88) και το γεγονός αυτό έκανε ακόμη και την θρυλική Ιταλίδα κολυμβήτρια να "τοποθετηθεί".

Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι πως βρήκε την ευκαιρία να αποκαλύψει πως είναι έγκυος και να στείλει μήνυμα μαζί με τον σύντροφό της, Ματέο Τζούντα, πως το ρεκόρ θα το ξαναπάρει το παιδί της που έρχεται σε λίγους μήνες στον κόσμο.

"Απίστευτη κούρσα Μόλι Ο'Κάλαχαν. Πραγματικά μία από τις καλύτερες κούρσες που έχω δει στα τελευταία 14 χρόνια. Αλλά θέλω να σας πω κάτι", έγραψε στον λογαριασμό στο Instagram η Πελεγκρίνι, η οποία δημοσίευσε video όπου ανεβάζει τη μπλούζα της και δείχνει την κοιλιά της με το μήνυμα "Θα το πάρουμε πίσω (το ρεκόρ)".

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ