ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Γκολομέεβ: "Πετάξαμε σήμερα με μόλις πέντε μήνες προπόνηση"

Γκολομέεβ: "Πετάξαμε σήμερα με μόλις πέντε μήνες προπόνηση"
ΕΡΤ3

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ είδε τους κόπους του να οδηγούν στο χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό υγρού στίβου, παρότι έκανε προπονήσεις για πέντε μήνες, όπως υπογράμμισε στις δηλώσεις του.

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ πήρε μετάλλιο (χάλκινο) για τρίτο σερί Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου, στα 50μ. ελεύθερο, δίνοντας υπόσχεση για ακόμα περισσότερες επιτυχίες, αν καταφέρει να προετοιμαστεί απρόσκοπτα.

"Είμαι χαρούμενος. Σήμερα πετάξαμε, με μόλις πέντε μήνες προπόνηση ήταν πολύ καλό το αποτέλεσμα. Το πίστευα πάρα πολύ. Πίστευα ότι θα πάω λίγο πιο γρήγορα στον τελικό. Ήξερα ότι όλοι θα πέσουμε πολύ κοντά. Κατάφερα να ακουμπήσω τρίτος. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετείχα στον 6ο τελικό σε Ευρωπαϊκό και που στα τελευταία τρία παίρνω μετάλλιο", δήλωσε αρχικά.

Για τον τελικό, είπε: "Ήταν πολύ καλή κούρσα. Χάρηκα πολύ. Ήμουν συγκεντρωμένος και στα τελευταία μέτρα κατάλαβα ότι ο διπλανός μου ακούμπησε δεύτερος. Από την άλλη ήταν ο Πολωνός, ο οποίος ήταν πίσω μου για τρία εκατοστά. Άπλωσα το χέρι μου κι ακούμπησα".

Για την επόμενη μέρα, έδωσε υποσχέσεις για κάτι καλύτερο: "Τον Σεπτέμβριο ξεκινάμε δυνατά και από εδώ και πέρα δεν χαρίζουμε".

Τέλος, αφιέρωσε το μετάλλιο στον γιο του που τον παρακολούθησε από κοντά: "Το αφιερώνω στον 10 μηνών γιο μου, που ήταν στην κερκίδα με τη γυναίκα μου και έβλεπε".

TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΓΚΟΛΟΜΕΕΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ