ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΓΚΟΛΟΜΕΕΒ

Γκολομέεβ: "Είμαι ευχαριστημένος, κόπηκα στα τελευταία μέτρα"

Ο Κριστιαν Γκολομέεβ
Ο Κριστιαν Γκολομέεβ 2021 PETR DAVID JOSEK / AP PHOTO

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ στις δηλώσεις του μετά την παρουσία του στον τελικό των 50μ ελεύθερο δήλωσε ευχαριστημένος από την κούρσα του και τόνισε πως στόχος είναι ένα μετάλλιο στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ στις δηλώσεις του μετά την παρουσία του στον τελικό των 50μ ελεύθερο όπου βρέθηκε στην 8η θέση δήλωσε ευχαριστημένος από την κούρσα του, υποστήριξε πως στα τελευταία μέτρα δεν είχε δυνάμεις και τόνισε πως στόχος είναι ένα μετάλλιο στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Αρχικά είπε:

"Ξεκίνησα καλά αλλά προς τα τελευταία μέτρα κόπηκα λίγο, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Στόχος για μένα σε αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα ήταν ο τελικός. Δεν βγήκε όπως θα το ήθελα αλλά δεν είμαι και στην καλύτερη μου κατάσταση. Θα είμαι καλύτερα στο ευρωπαϊκό καθώς υπάρχει παραπάνω χρόνος. Είναι η τέταρτη συνεχόμενη συμμετοχή μου σε τελικό σε παγκόσμιο πρωτάθλημα οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένος".

Για τον στόχο του και το Ευρωπαϊκό:

"Ναι φέτος ο στόχος που είχαμε βάλει είναι το ευρωπαϊκό. Εκεί θα βρισκόμουν στην καλύτερη μου κατάσταση. Εγώ ξεκίνησα προπόνηση από τον Μάρτιο και μετά μπήκα και στράτο δύο εδβομάδες, οπότε έχασα πολύ προπόνηση. Βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, μπήκα στον τελικό και όλα μια χαρα".

Για τα τελευταία μέτρα:

"Στον τερματισμό, στα τελευταία μέτρα κρίνονται πολλά αλλά και στην εκκίνηση αλλά εγώ συνήθως όταν είμαι καλά στα τελευταία μέτρα ανεβάζω αλλά τώρα φάνηκε πως έλειπε η προπόνηση, οι κούρσες, δεν είχα πολλές κούρσες. Θα συνεχίσουμε τώρα δυνατά για το ευρωπαϊκό".

Αν προσδοκά σε ένα μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό:

"Ναι στόχος στο Ευρωπαϊκό είναι να πάρουμε μετάλλιο και θα κάνουμε καλή προετοιμασία για να τα καταφέρουμε".

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΓΚΟΛΟΜΕΕΒ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ