ΑΝΝΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ

Ευρωπαϊκό κολύμβησης: Τα βλέμματα στραμμένα σε Γκολομέεβ και Ντουντουνάκη

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ
Ο Κριστιάν Γκολομέεβ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αυλαία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πέφτει με τη συμμετοχή του Κρίστιαν Γκολομέεβ και της Άννας Ντουντουνάκη στους τελικού των 50μ. ελεύθερο και 50μ. πεταλούδα αντίστοιχα.

Μεγάλες είναι οι προσδοκίες σήμερα, Κυριακή (23/05), τελευταία ημέρα του προγράμματος της κλασικής κολύμβησης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που ολοκληρώνεται στην Βουδαπέστη.

Η πολυπληθής ελληνική αποστολή (18 κολυμβητές και κολυμβήτριες) αναμένει με ανυπομονησία τις κούρσες του Κριστιάν Γκολομέεβ στα 50 ελεύθερο (πρώτος χθες στα ημιτελικά) και της Άννας Ντουντουνάκη στα 50 πεταλούδα (έβδομη στα ημιτελικά ).

Το πρωί στα προκριματικά της τελευταίας ημέρας ο Απόστολος Παπαστάμος ήταν 18ος με 4.23.15, ενώ ο Δανιήλ Γκιουρτζίδης με επίδοση 4.25.33 κατέλαβε την 21η θέση.

Στα 4Χ100 μικτής ομαδικής ανδρών η Ελλάδα ήταν 14η με 3.37.06. Την ομάδα αποτελούσαν οι Χρήστου, Μερετσόλιας, Δημητριαδης και Βαζαίος.

Στα 4Χ100 μικτής ομαδικής των γυναικών η Ομάδα αποτελούμενη από τις Σαχά, Δρασίδου, Ντουντουνάκη και Δράκου ακυρώθηκε.

Αναφερόμενος στην κούρσα του Απόστολου Παπαστάμου ο προπονητης του Κώστας Τζιλιβάκης τόνισε στην σελίδα της ΚΟΕ: "Η δουλειά που έχει γίνει είναι τεράστια, ακόμη και σε επίπεδο υψομέτρου. Κυρίαρχος στόχος και προτεραιότητα είναι η διάκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο. Έχουμε το χρονικό περιθώριο να δούμε με τον αθλητή τι δεν πήγε καλά και δεν μπορέσαμε να πετύχουμε αυτά που είχαμε ως επιδίωξη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα".

TAGS ΑΝΝΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΓΚΟΛΟΜΕΕΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ