ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Ευρωπαϊκό κολύμβησης: Στον τελικό Χρήστου και Βαζαίος

Ο Βαζαίος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο
Ο Βαζαίος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο INTIME SPORTS

Ο Απόστολος Χρήστου στα 100μ. ύπτιο και ο Ανδρέας Βαζαίος στα 200μ. μεικτή ατομική προκρίθηκαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους στο ευρωπαϊκό 25άρας πισίνας.

Δύο ακόμα συμμετοχές σε τελικούς θα έχει η ελληνική κολύμβηση στο ευρωπαϊκό 25άρας πισίνας που διεξάγεται στο Οτοπένι της Ρουμανίας.

Ο πρώτος χρονικά που εξασφάλισε την παρουσία του σε τελικό ήταν ο Ανδρέας Βαζαίος. Ο μετρ της 25άρας πισίνας ήταν τρίτος στη δεύτερη ημιτελική σειρά με 1:53.68 και προκρίθηκε στον τελικό των 200μ. μεικτή ατομική με τον τέταρτο συνολικά καλύτερο χρόνο.

Στο ίδιο αγώνισμα ο Απόστολος Παπαστάμος δεν κατάφερε να πάρει και εκείνος την πρόκριση, αφού με χρόνο 1:57.72 κατέλαβε τη δέκατη θέση στο σύνολο.

Ο Απόστολος Χρήστου μετά τη συμμετοχή του στον τελικό των 50μ ύπτιο θα συμμετάσχει και σε εκείνον των 100μ. Ο Έλληνας κολυμβητής συμμετείχε στη γρήγορη ημιτελική σειρά και παρά το γεγονός ότι τερμάτισε στην πέμπτη θέση αυτό ήταν αρκετό να του δώσει την πρόκριση.

Το 50.65 που σημείωσε ήταν η όγδοη καλύτερη επίδοση και έτσι θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στον τρίτο του τελικό σε αυτή τη διοργάνωση.

Μάλιστα, ο τελικός του Βαζαίου και εκείνος του Χρήστου διεξάγονται με λίγα λεπτά διαφορά το απόγευμα της Παρασκευής (08/12). Η αρχή θα γίνει στις 18.00 με τον τελικό των 200μ. μεικτή ατομική στον οποίο συμμετέχει ο Ανδρέας Βαζαίος και στις 18.13 είναι αυτός των 100μ. ύπτιο με τη συμμετοχή του Απόστολου Χρήστου.

TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΖΑΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ