ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ευρωπαϊκό κολύμβησης: Η Ντουντουνάκη προκρίθηκε στον τελικό ισοφαρίζοντας το πανελλήνιο ρεκόρ

Η Ντουντουνάκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης το 2019.
Η Ντουντουνάκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης EUROKINISSI SPORTS

Η Άννα Ντουντουνάκη προκρίθηκε στον τελικό των 100μ. πεταλούδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης, ισοφαρίζοντας το πανελλήνιο ρεκόρ που κατέχει η ίδια.

Η Άννα Ντουντουνάκη για τρίτη συνεχόμενη φορά προκρίθηκε στον τελικό των 100μ. πεταλούδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης.

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια πήρε τη δεύτερη θέση στη δεύτερη ημιτελική σειρά με 57.77 (μαζί με τη Ρωσίδα Αρίνα Σούρκοβα) και πέρασε με την τέταρτη επίδοση στον τελικό της Τρίτης (18/5, 19:18), και θα επιδιώξει να κερδίσει ένα μετάλλιο.

Η Ντουντουνάκη ισοφάρισε το πανελλήνιο ρεκόρ που κατέχει η ίδια από το Ευρωπαϊκό της Γλασκώβης, στις 4 Αυγούστου 2018. Μάλιστα, τότε είχε τερματίσει στην πέμπτη θέση.

Κορυφαία των ημιτελικών ήταν η Σουηδή Λουίζ Χάνσον με 56.73, ενώ οι διαφορές είναι μικρές στις υπόλοιπες αθλήτριες. Η Γαλλίδα Μαρί Γουατέλ πέρασε δεύτερη με 57.48 και η Ρωσίδα Σβετλάνα Τσίμροβα τρίτη με 57.62. Προκρίθηκαν επίσης η Ιταλίδα Έλενα Ντι Λίντο (57.88), η Λευκορωσίδα Αναστασίγια Σκουρντάι (57.92) και η Ιταλίδα Ιλάρια Μπιάνκι (58.06).

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ