ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Χρήστου: "Ήταν στις δυνατότητές μου ο τελικός"

2020 (  / EUROKINISSI)
2020 ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόστολος Χρήστου παραδέχτηκε πως δεν είχε την απόδοση που θα ήθελε στον ημιτελικό των 100μ ύπτιο και πως έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στον τελικό.

Ο Απόστολος Χρήστου έχασε μία μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό των 100μ. ύπτιο στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, κάτι που αναγνώρισε και ο ίδιος, στις δηλώσεις του μετά τον ημιτελικό.

Ο Έλληνας πρωταθλητής κατετάγη 11ος με 53.41, ενώ έχει ατομικό -και πανελλήνιο- ρεκόρ από τον περασμένο Μάιο 52.77, επίδοση που θα του έδινε την τέταρτη θέση των ημιτελικών.

"Δεν τα πήγα όσο καλά περίμενα. Ηξερα ότι ο τελικός είναι στις δυνατότητές μου. Έφτασα μόλις 21 εκατοστά από τον τελικό (σ.σ. ο Ρουμάνος Ρόμπερτ Γκλίντα πέρασε όγδοος με 53.20), με το ατομικό μου ρεκόρ θα βρισκόμουν μέσα στους οκτώ καλύτερους στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν τα κατάφερα, αλλά δεν πειράζει, κρατάω ότι βρέθηκα στον ημιτελικό και ότι έκανα μία καλύτερη εμφάνιση από το 2016 στο Ρίο και συνεχίζω για τις υπόλοιπες κούρσες που έχω στους Αγώνες", δήλωσε ο Χρήστου.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ